Για το αποτέλεσμα στον Ασπρόπυργο ο Διαγόρας

Για το αποτέλεσμα στον Ασπρόπυργο ο Διαγόρας

Για το αποτέλεσμα στον Ασπρόπυργο ο Διαγόρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 184 ΦΟΡΕΣ

Ο Διαγόρας παίζει σήμερα στις 15.00 με την ομώνυμη ομάδα που «καίγεται» για βαθμούς

Με μια λιτή ανακοίνωση χθες η Διοίκηση του Διαγόρα, ενημέρωσε και επίσημα για την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σουάνη, με τον οποίο υπήρξε διάσταση απόψεων στο οικονομικό κομμάτι, γεγονός που ανάγκασε τις δυο πλευρές, να «απομακρυνθούν» και να ακολουθήσουν άλλους δρόμους.

Η ανακοίνωση του Διαγόρα:
« H Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σουάνη».

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, θα ακολουθηθεί η διαδικασία των συζητήσεων και με άλλους ποδοσφαιριστές, αλλά αυτό θα γίνει μετά το ματς με τον Ασπρόπυργο εκτός έδρας, δείγμα πώς ο «γηραιός» της πόλης μας θέλει από τώρα να διαμορφωθεί σαν ομάδα, που θα κυνηγήσει τον τίτλο τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Στο μεταξύ, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζονται σήμερα για τους «κυανέρυθρους» .Η 20η αγωνιστική τους φέρνει από το πρωί στην Αθήνα. Στο γήπεδο του Ασπρόπυργου στις 15.00, θα αντιμετωπίσουν την ομώνυμη ομάδα που χρειάζεται πόντους για να παραμείνει στην Κατηγορία.

Ο Διαγόρας από την πλευρά του, σε μια προσπάθεια να «διασκεδάσει» κατά τον καλύτερο τρόπο τις δυο εντός έδρας ισοπαλίες με Ιωνικό και Εθνικό, θα επιδιώξει να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πάρει το μεγαλύτερο κέρδος από αυτό το παιχνίδι.

Στον αγωνιστικό τομέα ο Νίκος Παντέλης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους με κάρτες Βελλίνη και Μπακάλη, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο τραυματίας Ευαγγελιδάκης.

Αντίθετα συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή τόσο ο Προβατίδης που επανέρχεται από τραυματισμό, όσο και οι Μεντής, Μήτκας, οι οποίοι ξεπέρασαν το πρόβλημα των ιώσεων και θα αποφασίσει λίγο πριν την σέντρα ο κόουτς της ομάδας, αν τελικά τους χρησιμοποιήσει από την αρχή.

Στην αποστολή που έφυγε σήμερα το πρωί για την Αθήνα και θα επιστρέψει στη Ρόδο αύριο Δευτέρα, μετέχουν οι Αγγελούδης, Βελλίνης, Γεωργίου, Γιόνδης, Καρπαθάκης, Κιοσέογλου, Κοντός, Μεντής, Μήτκας, Μπαμπανιώτης, Ζέλεφ, Προβατίδης, Στεφανάκος, Τσαγκάρης, Χειμωνέττος, Πέεφ, Ρούνιτς, Σερτζίνιο.

Τον αγώνα του Διαγόρα στον Ασπρόπυργο θα διευθύνουν οι Γρίμμας, Ζήρδας από την Αθήνα και ο Αδαμόπουλος από την Μεσσηνία.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 20ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής θα παίξουν σήμερα
Κερατσίνι-Ιωνικός
Ρόδος- Ζευγολατιό
Λουτράκι-Προοδευτική
Πέλοπας –Εθνικός
Ρεπό θα έχει ο Ιάλυσος

Διαβάστε ακόμη

Να κάνουν αισθητή την παρουσία τους

Αύριο στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» το διασυλλογικό συνθέτων στίβου Κ16

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ