Πέντε χρόνια κάθειρξη σε τσιγγάνο για κλοπές

Πέντε χρόνια κάθειρξη σε τσιγγάνο για κλοπές

Πέντε χρόνια κάθειρξη σε τσιγγάνο για κλοπές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 316 ΦΟΡΕΣ

Ποινή κάθειρξης 5 ετών επιβλήθηκε χθες από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου σε 26χρονο αθίγγανο που κατηγορούνταν για διακεκριμένες κλοπές.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος είχε συλληφθεί πέρυσι το καλοκαίρι και κατηγορείται ότι στις 28 Ιουλίου 2017 αφαίρεσε ένα ποδήλατο με το οποίο αφού έκανε τις … βόλτες του, το εγκατέλειψε αφού όμως προηγουμένως έκλεψε ένα φορτηγό που ανήκει σε 50χρονο ημεδαπό.

Ωστόσο ούτε και αυτό τον … ικανοποίησε και το παράτησε, ενώ η «δράση» του συνεχίστηκε με την κλοπή ενός κινητού τηλεφώνου τα ξημερώματα της 29ης Ιουλίου από 19χρονη Ιταλίδα η οποία βρισκόταν έξω από μπαρ της περιοχής μας.

Το κινητό και το φορτηγό εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους, ενώ σε ότι αφορά τον 26χρονο ΡΟΜΑ συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και παραπέμφθηκε αρμοδίως.

Μετά την απολογία του ο αθίγγανος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και πήρε το δρόμο για τις φυλακές, όπου και θα επιστρέψει μετά την καταδικαστική σε βάρος του απόφαση του δικαστηρίου, το οποίο αποφάσισε ότι η έφεση δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Διαβάστε ακόμη

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο