O γοητευτικός ρεπόρτερ του Γιώργου Παπαδάκη από τη Ρόδο!

O γοητευτικός ρεπόρτερ του Γιώργου Παπαδάκη από τη Ρόδο!

O γοητευτικός ρεπόρτερ του Γιώργου Παπαδάκη από τη Ρόδο!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2293 ΦΟΡΕΣ

Ξυπνάει κάθε ημέρα στις 4 τα ξημερώματα και κατά καιρούς παρουσιάζει διάφορα ρεπορτάζ στην πρώτη ενημερωτική εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης το "Καλημέρα Ελλάδα"!

Ο λόγος για τον ρεπορτερ και ραδιοφωνικό παραγωγό Λάζο Μαντικό που κατάγεται από τη Ρόδο!

Ο Λάζος Μαντικός εκτός από το δύσκολο πρόγραμμα που εχει καθημερινά, βρίσκει χρόνο πάντα να γυμναστεί και να κρατιέται σε φόρμα!


Ανήκει στην νέα γενιά των ρεπόρτερ που έχουν όλο το πακέτο. Εξυπνάδα, άμεση αντίληψη των γεγονότων που συμβαίνουν γύρω του, ευαισθησία και άψογη σχέση με την τεχνολογία. Ξέρει πόσο (ση)Μαντικό είναι να είσαι ο εαυτός σου και να κρατάς ένα σοβαρό ύφος εκεί που πρέπει.

Ξεχώρισαν τα ρεπορτάζ του στην πρόσφατη καταστροφή στην Μάνδρα απο τις πλυμμήρες.

Ο ίδιος δηλώνει ότι οφείλει πολλά στον Γιώργο Παπαδάκη και δεν είναι λίγες οι φορές που κάνει άνω κάτω την εκπομπή με τα απρόοπτα που συμβαίνουν στις ζωντανές του συνδέσεις!

Είναι λάτρης του καλού φαγητού, της γυμναστικής και του αρέσει να μαγειρεύει!


Το βιογραφικό του

O Λάζος Μαντικός έχει σπουδάσει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στο εργαστήρι δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1.

Είναι δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, ενώ γράφει κατά καιρούς οδοιπορικά σε μεγάλα ειδησεογραφικά site. Γεννήθηκε στη Ρόδο και δούλεψε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σε μεγάλο τραπεζικό σύστημα στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

Παράλληλα έκανε πρακτική στο ελεύθερο ρεπορτάζ για μεγάλη εβδομαδιαία εφημερίδα της Αθήνας.


Εν συνεχεία ξεκίνησε να εργάζεται επαγγελματικά ως δημοσιογράφος και ρεπόρτερ στον ΑΝΤ1 στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη "Καλημέρα Ελλάδα". Από μικρός είχε το "μικρόβιο" της δημοσιογραφίας, αφού οι γονείς του τον θυμούνται πάντα να ρωτάει...

Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και ακολούθησε την οικονομική κατεύθυνση. Έχει βραβευτεί από Από το Διοικητικό Συμβούλιο Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Τμήμα Δωδεκανήσου) για την εισαγωγή σε ανώτατα οικονομικά εκπαιδευτικά ιδρύματα.


Μαθήτευσε δίπλα στον δημοσιογράφο Χρήστο Πασαλάρη που υπήρξε καθηγητής του, ενώ από το 2016 είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ (Ένωσις Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών).
Χειρίζεται άριστα τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές αφού είναι κάτοχος διπλώματος σε προχωρημένο επίπεδο (ECDL expert) και όπως δηλώνει και ο ίδιος: "Ο υπολογιστής αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά δημοσιογραφικά εργαλεία και φυσικά το μέλλον"!


Έχει αναλάβει παρουσιάσεις βιβλίων με σημαντικούς ομιλητές, φιλανθρωπικά Γκαλά στην Πάρο και μετράει στο ενεργητικό του αρκετές συνεντεύξεις από τον πολιτικό, καλλιτεχνικό και πολιτιστικό χώρο.

Του αρέσουν τα ταξίδια και η εξερεύνηση νέων πολιτισμών, ενώ είναι λάτρεις των extreme sports, της γυμναστικής & της μαγειρικής!

Διαβάστε ακόμη

Ο ιδιαίτερος λόγος πίσω από το ταξίδι του Γιώργου Τσαλίκη στη Ρόδο: «Ήταν ένα τάμα!»

Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της Μιρέλας Πάχου με τίτλο "Τα τυχερά τριφύλλια"

Νέο τραγούδι για τη Ροδίτισσα καλλιτέχνιδα Emmanouéla

Καίτη Γαρμπή: Θετική στον κορωνοϊό – Ακύρωσε τη συναυλία της στη Ρόδο

Χαμός σε Σύμη και Ρόδο για τη «Γη της Ελιάς» – Κοσμοσυρροή στα γυρίσματα

Συγκινημένος ο ιερέας των Απολλώνων μιλά για τον αγώνα ζωής του Τριαντάφυλλου (βίντεο)

Survivor: Συγκινεί η μητέρα του Tριαντάφυλλου: «Θέλω να φύγει από το παιχνίδι» (βίντεο)

Ο έφηβος Τριαντάφυλλος τραγουδά «Φοβιτσιάρα μου» στη Ρόδο