Τουρνουά Χάλκης για… αεροπλάνα και βαπόρια

Τουρνουά Χάλκης για… αεροπλάνα και βαπόρια

Τουρνουά Χάλκης για… αεροπλάνα και βαπόρια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 187 ΦΟΡΕΣ

Ένα δωρεάν ταξίδι στη Ρώμη, καθώς κι ένα Σαββατοκύριακο στην Κω, είναι τα έπαθλα για τους νικητές του τουρνουά, το οποίο διοργανώνει ο σύλλογος στις 4 Ιουνίου

Την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν παίζοντας ποδόσφαιρο και ταυτόχρονα να διεκδικήσουν δύο μοναδικά ταξίδια, θα έχουν όλοι εκείνοι που θα ανταποκριθούν στην πρόσκληση της Χάλκης και θα λάβουν μέρος στο τουρνουά 8Χ8, το οποίο διοργανώνει στις 4 Ιουνίου στο γήπεδό της στην Παστίδα.

Ο σύλλογος περιμένει μέχρι την 1η του επόμενου μήνα, οπότε και εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής, όχι μόνο ομάδες αναγνωρισμένων σωματείων, αλλά και παρέες ποδοσφαιριστών.

Τα συγκροτήματα που θα λάβουν μέρος θα χωριστούν σε δύο ομίλους, με τις πρώτες τέσσερις ομάδες να συνεχίζουν στο γκρουπ των «πρωταθλητών» και τις αμέσως επόμενες τέσσερις στο γκρουπ των «κυπελλούχων.

Οι τελικοί νικητές-«πρωταθλητές», θα κερδίσουν ένα δωρεάν ταξίδι στη Ρώμη, το οποίο θα περιλαμβάνει και μία επίσκεψη στο «Ολύμπικο» για παιχνίδι της Ρόμα, ενώ στους νικητές - «κυπελλούχους» προσφέρεται ένα Σαββατοκύριακο στην Κω.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 6906 555800, 6948 583009 και 6946 757779.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!