Ο Νίκος Πορτοκάλογλου γιορτάζει στο Γυάλινο

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου γιορτάζει στο Γυάλινο

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου γιορτάζει στο Γυάλινο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 230 ΦΟΡΕΣ

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου πραγματοποιεί μία σειρά εμφανίσεων στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο γιορτάζοντας μαζί με αγαπημένους φίλους του την επέτειο των 30 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου των Φατμέ.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου πραγματοποιεί μία σειρά εμφανίσεων στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο γιορτάζοντας την επέτειο των 30 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου των Φατμέ.

Στη σκηνή του Γυάλινου θα υποδεχθεί αγαπημένους φίλους με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν αλλά και εκπροσώπους της νεότερης γενιάς τραγουδοποιών.

Οι εμφανίσεις συμπίπτουν με την κυκλοφορία ενός διπλού cd, όπου το πρώτο αποτελείται από νέα τραγούδια και το δεύτερο από διασκευές παλιότερων, με κοινό χαρακτηριστικό τις συναντήσεις με νέους συναδέλφους.

Οι συναντήσεις αυτές και οι διασκευές των τραγουδιών σε συνεργασία με καθέναν από τους καλεσμένους του είναι, όπως λέει και ο ίδιος, ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσει το γεγονός πως μετά από τριάντα χρόνια παραμένει ζωντανός, ανικανοποίητος και διψασμένος. Σαν να ξεκινά απ' την αρχή...

Φεβρουάριος 3 & 4 Ελένη Τσαλιγοπούλου - Οδυσσέας Τσάκαλος

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!