Γαστρονομική ηλεκτρονική εφημερίδα στη Ρόδο

Γαστρονομική ηλεκτρονική εφημερίδα στη Ρόδο

Γαστρονομική ηλεκτρονική εφημερίδα στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 690 ΦΟΡΕΣ

Η Rodosfoodnews είναι απο σήμερα "στον αέρα"

Μια νέα προσπάθεια για δημιουργία ηλεκτρονική γαστρονομικής εφημερίδας πραγματοποιείται αυτή την περίοδο απο τη Rodos Food News με σκοπό την καθημερινή ενημέρωση για τα γαστρονομικά νέα στην Ρόδο, στα Δωδεκάνησα αλλά στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Σε σχετική ανακοίνωσή του, ο εκδότης της ηλεκτρονικής εφημερίδας κ. Λάππας αναφέρει:
"Η Rodos Food News είναι στον αέρα, χάρη στο θερμό καλωσόρισμα που της επεφύλασσαν οι επιχειρηματίες και οι επαγγελματίες της γαστρονομίας στο νησί. Πρόκειται για μια προσπάθεια που ξεκίνησε στην Κρήτη και τώρα διανύει τον τρίτο της χρόνο με μεγάλη επιτυχία.

Δημιουργήσαμε μια ομάδα συντακτών που καλύπτει εξ αντικειμένου όλο το φάσμα της γαστρονομίας, και θα παρέχει με συνέπεια και υπευθυνότητα ενημέρωση για τα «μέσα κι έξω» του φαγητού και του ποτού. Αποτελείται από ανθρώπους με κατάρτιση, με διακρίσεις, με ταλέντο και μεράκι για την δουλειά τους, οι οποίοι μοιράζονται τη δίψα για συνεχή αναζήτηση και καλλιέργεια.

Μέσα από τις ηλεκτρονικές σελίδες της γαστρονομικής εφημερίδας μας θα αναδείξουμε τους ανήσυχους, θα προβάλλουμε τους άξιους, θα ενθαρρύνουμε τους νέους και τους φιλόδοξους που θέλουν να συμμετέχουν σε μια ανοιχτή και δημιουργική συζήτηση.

Εγώ και ο συνεργάτης μου, Γιάννης Τουζένης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συνοδοιπόρους μας και όλους τους ανθρώπους που μας αγκάλιασαν. Δεσμευόμαστε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο στην τιμή που μας έκαναν, ξεκινώντας ένα μοναδικό ταξίδι μέσα στις γεύσεις και τα αρώματα που δημιουργούν οι άνθρωποι της Ρόδου.

Μετά τιμής
Χρήστος Ι. Λάππας
Chef & Editor"

Διαβάστε ακόμη

Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Το λεοντόψαρο ως γαστρονομική έκπληξη παρουσίασε η ΑΝ.ΔΩ. σε δεκάδες συμπολίτες μας

Τιμητικό βραβείο για το μελεκούνι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινιατών

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Με ένα τοπικό πιάτο από παραδοσιακό πανηγύρι της Μυκόνου εκπροσωπήθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο European Young Chef Award 2023

Συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά

Στη Γαλλία η αποστολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον διαγωνισμό "European Young Chef Award 2023"

Έξω πάμε καλά; 4 διεθνείς οινογνώστες μιλούν για τη θέση του ελληνικού κρασιού στις αγορές