«Καθάρισε» ο αρχηγός!

«Καθάρισε» ο αρχηγός!

«Καθάρισε» ο αρχηγός!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 273 ΦΟΡΕΣ

Ο Γιώργος Δελαπόρτας «εκτέλεσε» στο 88΄ την ΑΕ Λέρου κι ο Φοίβος πήρε τους τρεις σπουδαίους βαθμούς (0-1)

Παραλίγο έμφραγμα για τους πρωτοπόρους στην Λέρο, αλλά τέλος καλό…όλα καλά, καθώς στο 88΄ο Γιώργος Δελαπόρτας είχε τον τρόπο να δώσει το …οξυγόνο στην ομάδα του και να διώξει το άγχος από τεχνική ηγεσία και συμπαίκτες. Πέτυχε το 0-1 και χάρισε τρεις σπουδαίους βαθμούς στην ομάδα της Κρεμαστής.

Ο Φοίβος ήταν κατά κράτος ανώτερος από την ΑΕ Λέρου σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Είχε την κατοχή της μπάλας, την κυκλοφόρησε σωστά, δημιούργησε κι έχασε πολλές ευκαιρίες, ενώ παράλληλα διαμαρτύρεται για δυο περιπτώσεις πέναλτυ, (μία σε κάθε ημίχρονο) που δεν του δόθηκαν από τον διαιτητή Ωραιόπουλο.
Η ΑΕ Λέρου από την πλευρά της προτίμησε να λειτουργήσει αμυντικά, σε μια προσπάθεια να κρατήσει μακριά από τα γκολπόστ του Ταχιράι τους ποιοτικούς παίκτες του Φοίβου.

Χαρακτηριστικό της αγωνιστικής συμπεριφοράς της Λέρου πέρα από την δύναμη, το πάθος αλλά και την αποφασιστικότητα, το γεγονός πώς…δεν απείλησε σε καμία περίπτωση την εστία του Κεφάλα, που ήταν απλός θεατής σε ολόκληρη την διάρκεια.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
2΄ Από την σέντρα του Ορφανίδη, ο Αγγελόπουλος βρέθηκε μόνος αλλά λίγο πριν από το πλασέ, ο Φουντουκάκης τον τράβηξε από την φανέλα τον έριξε στο έδαφος αλλά…ο κ. Ωραιόπουλος έδειξε τη συνέχεια του παιχνιδιού παρά τις διαμαρτυρίες των παικτών του Φοίβου.

22΄Ο Αγγελόπουλος βρέθηκε μόνος στην περιοχή αλλά πλάσαρε στο δεξί κάθετο δοκάρι.
34΄Από σέντρα του Γεωργαλή, ο Μόσχος έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Ταχιράι έδιωξε
40΄Από κάθετη μπαλιά του Δελαπόρτα, ο Αγγελόπουλος βρέθηκε μόνος του και πλάσαρε για να αποκρούσει ο Ταχιράι.
46΄ Πεσμένος ο Ταχιράι έδιωξε το πλασέ του Αγγελόπουλου

65΄Ο Ορφανίδης θα βγει από δεξιά και θα σεντράρει αλλά την ώρα της κεφαλιάς ο Τζιβίλογλου σπρώχθηκε καθαρά από τους αμυντικούς μπροστά στην αντίπαλη εστία. Πέναλτυ που δεν δόθηκε και πάλι από τον κ. Ωραιόπουλο.
88΄Λαμάι, Παϊζάνος, Τζιβίλογλου και Γεωργαλής άλλαξαν υποδειγματικά την μπάλα. Ο τελευταίος έβγαλε την κάθετη στην κίνηση του Δελαπόρτα κι ο αρχηγός του Φοίβου από την περιοχή πλάσαρε για το 0-1
«Καθάρισε» ο αρχηγός!

Κορυφαίος του Φοίβου και του γηπέδου ήταν ο Παϊζάνος. Τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Φελεγκάκης και Αξιώτης. .Ο Ταχιράι προσπάθησε από τη Λέρο και μαζί του οι Τσάτσος και Ηλίας.
Πολλά τα λάθη του κ. Ωραιόπουλου με σοβαρότερα τις περιπτώσεις των πέναλτυ που δεν δόθηκαν.

Οι ομάδες:
ΑΕ ΛΕΡΟΥ: Ταχιράι, Καστής, Φουντουκάκης, Τσάτσος, Καρπάθιος, Κουρεβέλης, Ηλίας, Μεραμπελιώτης , Πλόχωρος (87΄Βασιλείου), Γιαννουκάς, Φουντής
ΦΟΙΒΟΣ: Κεφάλας, Ορφανίδης, Μπιλιάς, Λαμάι, Φελεγκάκης, Παϊζάνος, Αξιώτης , Δελαπόρτας (88΄Γαργάλης), Μόσχος (46΄Τζιβίλογλου), Γεωργαλής, Αγγελόπουλος (75΄Σεβδαλής )

ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ… «ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ»
Στο μεταξύ οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα από τα όσα αντιμετώπισαν στο γήπεδο, όχι στο παιχνίδι αλλά στα όσα διαδραματίσθηκαν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Πιο συγκεκριμένα

-Όπως ανέφεραν πληροφορίες σε κάποιο σημείο του αγώνα, δυο παράγοντες της ΑΕΛ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν εναντίον του γκολκίπερ του Φοίβου Μιχάλη Κεφάλα, με αποτέλεσμα να διακοπεί το ματς για περίπου πέντε λεπτά. Παράλληλα πριν από την είσοδο των παραγόντων, βεγγαλικό πέρασε πολύ κοντά από το κεφάλι του γκολκίπερ του Φοίβου ευτυχώς χωρίς να συμβεί κάτι το ιδιαίτερο.

Το γεγονός της εισόδου πάντως των παραγόντων και της διακοπής, αναφέρει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής του παιχνιδιού.

Αξίζει ακόμα να σημειωθεί πώς η αποστολή του Φοίβου παρέμενε μέχρι χθες στην Λέρο, καθώς μέχρι αργά δεν είχε αναχωρήσει από τον Πειραιά πλοίο για τα Δωδεκάνησα εξαιτίας του απαγορευτικού και της κακοκαιρίας.

Διαβάστε ακόμη

Νέες διακρίσεις της ομάδας Aerower Rhodes στον 6ο πανελλήνιο διαγωνισμό εναέριων ακροβατικών

Αποτελέσματα και εικόνες από το διασυλλογικό ανδρών-γυναικών στον στίβο

Στο Promitheas Park Tournament «Ανδρέας Μελιγδής» οι Παμπαίδες του Κολοσσού

Μπαράζ ανόδου: Δεν έπαιξε κανείς για την 2η αγωνιστική

Απόλλων Καλυθιών: «Μετάβαση σε μια νέα εποχή»

Γιώργος Ξύπας: «Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Στο μίτινγκ του Ντουμπάι η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Ευκλής Σορωνής: Ανανέωσε ο έμπειρος Δημήτρης Τομάζος