Αποκατάσταση κρηπιδωμάτων στο Λακκί Λέρου

Αποκατάσταση κρηπιδωμάτων στο Λακκί Λέρου

Αποκατάσταση κρηπιδωμάτων στο Λακκί Λέρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 148 ΦΟΡΕΣ

Ο Δήμος Λέρου ενημερώνει ότι με χρήματα του Λιμενικού Ταμείου Πάτμου ξεκίνησε η αποκατάσταση βλαβών παραλιακού κρηπιδώματος λιμένα Λακκιού, μπροστά από το μνημείο του Βασίλισσα Όλγα, προϋπολογισμού 51.000 ευρώ.

Πρόκειται για ένα έργο που επίμονα και επίπονα διεκδίκησε ο δήμαρχος Λέρου, σε συνεργασία με το δήμαρχο Πάτμου κ. Γ. Στόικο και τον μηχανικό του Λιμενικού Ταμείου κ. Γ. Καρακατσάνη και υπεγράφη από τον τέως Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μ. Βαρβιτσιώτη με την υπ. αρ. 8221.Τ54/32/ 14/09.10.2014 απόφαση του (ΑΔΑ ΩΑ8ΖΟΠ-Δ49), με φορέα υλοποίησης το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάτμου. Παράλληλα γίνεται προσπάθεια αποκατάστασης της σπηλαίωσης του κεντρικού λιμένα Λακκιού ύψους 300.00 ευρώ, που και αυτή θα πραγματοποιηθεί μέσω του ταμείου του ΔΗΛΙΤΑΠ.


«Υπάρχουν προτεινόμενα έργα που περιμένουμε τη χρηματοδότηση και την υλοποίησή τους από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, όπως το Νηπιαγωγείο Λακκιού, η αποκατάσταση του Φράγματος, οι αίθουσες στο Μπελλένειο Γυμνάσιο, οι διαγραμμίσεις των δρόμων, το τουριστικό καταφύγιο Αλίντων, έργα που έχουν προταθεί και εξαγγελθεί από τον κ. Περιφερειάρχη και τον κ. Έπαρχο και αναμένουμε την υλοποίησή τους, για να μπει η σφραγίδα της νέας Περιφερειακής αρχής στο νησί της Λέρου», αναφέρει ανακοίνωση του δήμου Λέρου.

Διαβάστε ακόμη

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Λέρου

Αναδεικνύονται και συντηρούνται βυζαντινά μνημεία της Λέρου

Συνεδριάζει την Κυριακή το δημοτικό συμβούλιο Λέρου για τα προβλήματα του Νοσοκομείου

Για εμπρησμό από πρόθεση κατηγορούνται δύο αλλοδαποί

Επιστολή θλίψης, συγκίνησης και αγανάκτησης από γυναίκα της Λέρου που έχασε τον άντρα της στο Νοσοκομείο του νησιού

Η Θεατρική Ομάδα Λέρου παρουσιάζει το έργο του Αλμπέρ Καμύ «Η παρεξήγηση»

Εκπαίδευση Αντιμετώπισης Θαλάσσιας Ρύπανσης ΔΗ.ΛΙ.ΤΑ. Λέρου – Αγαθονησίου στα θέματα της πρόληψης και τυχόν καταστολής Θαλάσσιας Ρύπανσης

Θεατρικό Έργο στη Λέρο: Το βέλος που δεν πληγώνει