Απόψε το πρώτο sushi, cocktail & cigar night

Απόψε το πρώτο sushi, cocktail & cigar night

Απόψε το πρώτο sushi, cocktail & cigar night

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 516 ΦΟΡΕΣ

Η Rodos Food News σας προσκαλεί στο πρώτο sushi, cocktail & cigar night, την Πέμπτη, 2 Απριλίου, στις 21:00 στο Sand Bar. Δημιουργώντας καθημερινά νέες παραδόσεις στην γαστριμαργική αναζήτηση και ενημέρωση, η RFN διοργανώνει ένα μοναδικό event για να φέρει κοντά τους συνεργάτες και τους αναγνώστες της.

Ο φίλος και αρθρογάφος της RFN, Χρήστος Τουρλούγκουαναλαμβάνει την σύνθεση cocktails εκ σταφυλής, δηλαδή με βάση το κρασί και το τσίπουρο, ενώ το Tobacco Club παρέχει πούρα, ως ένα ξεχωριστό συνοδευτικό.

Ο γραφικός χώρος του Sand Bar θα φιλοξενήσει την θεματική βραδιά και θα προσφέρει εκλεκτές συνταγές sushi και fingerfood, και ο Nikos Emmanuel στα decks θα πλαισιώσει μουσικά την γνωριμία μας!



Τέλος η RodosFoodNews θα ήθελε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους και χορηγούς που στήριξαν, και στηρίζουν πάντοτε, την ηλεκτρονική γαστρονομική εφημερίδα της Ρόδου.

Οι χορηγοί της εκδήλωσης είναι το Tobacco Club, το αρχιτεκτονικό γραφείο Giannikouris Architects, το κατάστημα οπτικών Giannoulis Optics, το κατάστημα φρούτων και λαχανικών Ζωή Αλαφάκη, το αρτοζαχαροπλαστείο ΣΤΑΝΗ, το κτηματομεσητικό γραφείο Ελένης & Γιώργου Βρατσάλη, το ζαχαροπλαστείο Μίλτος και τέλος η εταιρία Coffeeplus.

Διαβάστε ακόμη

Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Το λεοντόψαρο ως γαστρονομική έκπληξη παρουσίασε η ΑΝ.ΔΩ. σε δεκάδες συμπολίτες μας

Τιμητικό βραβείο για το μελεκούνι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινιατών

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Με ένα τοπικό πιάτο από παραδοσιακό πανηγύρι της Μυκόνου εκπροσωπήθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο European Young Chef Award 2023

Συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά

Στη Γαλλία η αποστολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον διαγωνισμό "European Young Chef Award 2023"

Έξω πάμε καλά; 4 διεθνείς οινογνώστες μιλούν για τη θέση του ελληνικού κρασιού στις αγορές