Φεστιβάλ γεύσης με τοπικά προϊόντα στη Ρόδο

Φεστιβάλ γεύσης  με τοπικά  προϊόντα  στη Ρόδο

Φεστιβάλ γεύσης με τοπικά προϊόντα στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2669 ΦΟΡΕΣ

Mε μια μεγάλη γαστρονομική γιορτή υποδέχονται το καλοκαίρι 2015 το Περιοδικό «ΛΩΤΟΣ» κι ο Οδηγός Φαγητού “FOOD ME” στις 29, 30, και 31 Μαΐου στο Café Θέρμαι.

Ένα συναρπαστικό τριήμερο για όλους όσους αγαπούν το καλό φαγητό, γλυκό και ποτό, με πρωταγωνιστές τα τοπικά μας προϊόντα.

Επαγγελματίες και κοινό, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δημιουργήσουν σχέσεις με τοπικούς παραγωγούς και εμπορικούς αντιπροσώπους του νησιού μας, σε μία φιλική ατμόσφαιρα, όπου θα πρωταγωνιστεί η γεύση σα στοιχείο Πολιτισμού της καθημερινότητας.

Στόχος αυτού του πρωτότυπου φεστιβάλ είναι να προβάλει και να αναδείξει τα προϊόντα της περιοχής μας ώστε να υπάρχουν σε περισσότερα σημεία πώλησης, να φέρει σε άμεση επαφή παραγωγούς και καταναλωτές και ταυτόχρονα να ψυχαγωγήσει το κοινό με παράλληλες εκδηλώσεις: συμβουλές διατροφολόγων, γευσιγνωσία και οινογνωσία, ιεροτελεστία του καφέ και του τσαγιού, βότανα και αφεψήματα, γνωριμία με συγγραφείς βιβλίων μαγειρικής, εκπλήξεις και πολλά δώρα!

Ξεφεύγοντας από τα στενά πλαίσια μιας επαγγελματικής έκθεσης, σ’ αυτή τη γαστρονομική γιορτή οι επισκέπτες θα δοκιμάσουν παραδοσιακά και βιολογικά προϊόντα, θα γνωρίσουν από κοντά τους ίδιους τους παραγωγούς, θα μάθουν και θα γευτούν νέες συνταγές από μάγειρες, ζαχαροπλάστες και foodbloggers και θα διασκεδάσουν σε μία έξοδο που θα τα έχει όλα: φαγητό, γλυκό, ποτό και ωραία μουσική!

Αν είστε τοπικός παραγωγός, ελάτε να σας γνωρίσουμε!
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
22410 26177, 6945906044, 6977988776

Διαβάστε ακόμη

Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Το λεοντόψαρο ως γαστρονομική έκπληξη παρουσίασε η ΑΝ.ΔΩ. σε δεκάδες συμπολίτες μας

Τιμητικό βραβείο για το μελεκούνι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινιατών

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Με ένα τοπικό πιάτο από παραδοσιακό πανηγύρι της Μυκόνου εκπροσωπήθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο European Young Chef Award 2023

Συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά

Στη Γαλλία η αποστολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον διαγωνισμό "European Young Chef Award 2023"

Έξω πάμε καλά; 4 διεθνείς οινογνώστες μιλούν για τη θέση του ελληνικού κρασιού στις αγορές