«Φουρτούνες» στο Δαμάγητο

«Φουρτούνες» στο Δαμάγητο

«Φουρτούνες» στο Δαμάγητο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 117 ΦΟΡΕΣ

Την απόφαση να προκηρύξει εκλογές και να αποχωρήσει έλαβε ο πρόεδρος Σπύρος Χατζηστεφάνου

Σε σοβαρές περιπέτειες φαίνεται πως μπήκε ο Δαμάγητος, λίγο μόλις καιρό μετά επισημοποίηση της επιστροφής της ομάδας στη Β’ κατηγορία.

Ο πρόεδρος Σπύρος Χατζηστεφάνου αποφάσισε να οδηγήσει το σύλλογο σε εκλογές στις 30 Ιουνίου και να ρίξει…μαύρη πέτρα, κάτι που όπως έλεγε χθες ισχύει και για τους συνεργάτες του. Μάλιστα, χθες το βράδυ επρόκειτο να ενημερώσει σχετικά τόσο τον προπονητή Νώντα Αξιώτη (μόλις πριν από λίγες μέρες συμφώνησαν οι δύο τους να συνεχίσουν μαζί), όσο και τους ποδοσφαιριστές.

Όσο για τους λόγους που οδήγησαν το Σπύρο Χατζηστεφάνου στην μάλλον αιφνιδιαστική απόφαση, να εγκαταλείψει το Δαμάγητο, αφήνοντας στη μέση τον προγραμματισμό για την επόμενη χρονιά, ο ίδιος κάνει λόγο για κόπωση από τον πόλεμο που δέχεται από τρεις-τέσσερις ανθρώπους, στους οποίους και πετάει το «γάντι»:

«Κάποιοι θεωρούν πως δεν είμαι άξιος, ή πως είναι πιο άξιοι οι ίδιοι να διοικήσουν το Δαμάγητο και με τον τρόπο τους με οδήγησαν στην απόφαση να αποσυρθώ. Τώρα θα έχουν την ευκαιρία τους να αναλάβουν την ομάδα και να τα καταφέρουν καλύτερα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους ποδοσφαιριστές και στον κόσμο που μας στήριξε».

-ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ-

Διαβάστε ακόμη

Ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες για τα «Δρόμεια» η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Με το μυαλό στην Παναχαϊκή

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ «Οι νησιώτικες ομάδες είχαν… στήριξη από ψηλά!»

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην ΕΦΟΑ

Στις 29 Μαΐου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΟΠ

Το πρόγραμμα το τοπικού μπάσκετ μετά το Πάσχα

Ξεχώρισαν οι Δωδεκανήσιοι στο Πανελλήνιο Πίστας Παίδων-Κορασίδων κι Εφήβων-Νεανίδων!

Πιστοί στο ραντεβού τους οι Βετεράνοι