Το πρώτο Street Food Festival στη Ρόδο

Το πρώτο Street Food Festival στη Ρόδο

Το πρώτο Street Food Festival στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1632 ΦΟΡΕΣ

Το πρώτο Street Food Festival στη Ρόδο διοργανώνει ο Οδηγός Φαγητού Foodme με συνδιοργανωτή τη Δημοτική Κοινότητα Ρόδου και Αρωγό τον Σύλλογο ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας Δωδεκανήσου στις 2, 3 και 4 Σεπτεμβρίου 2016 σε ένα απο τα πιο κεντρικά πεζοδρόμια στο Μαντράκι (γύρω απο τον Τρούλο, απέναντι από το Ακταίον).

Tο πρώτο Street Food Festival ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχτεί όλες τις αγαπημένες λιχουδιές «των δρόμων» στην καρδιά της Ρόδου. Μία τάση που απλώνεται σαν κύμα σε όλο τον κόσμο. Γωνιές που κρύβουν ιδιαίτερες συνταγές, μυστικά νοστιμιάς και ό,τι κάνει τόσο αγαπημένη τη γαστρονομία του δρόμου, συγκεντρώνονται σε ένα σημείο για να τις ανακαλύψουν οι επισκέπτες. Αντίστοιχα φεστιβάλ έχουν πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο, Γερμανία, Αυστραλία, Ιταλία, Βέλγιο και πρόσφατα στην Αθήνα.

Το φεστιβάλ περιλαμβάνει φαγητό, ποτό, γλυκό, όλα μαζί σε μια τριήμερη γιορτή με μουσική και άλλα happenings.
Συμμετέχουν: Δημοσθενάς/Dromos Street Food/Green Butchers/Ειρήνη Γλυκά/Κυπραίος Γιάννης/Λουκουμάδες Κρεμαστής/Melissae Honey/Nutellia/Πικάπ Tsipouro Bar/Sascha Engel/Rodos Sushi Show Bar/The Union/Tsilipitas/Famiglia Grill/Φουρνιστό

Διαβάστε ακόμη

Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Το λεοντόψαρο ως γαστρονομική έκπληξη παρουσίασε η ΑΝ.ΔΩ. σε δεκάδες συμπολίτες μας

Τιμητικό βραβείο για το μελεκούνι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινιατών

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Με ένα τοπικό πιάτο από παραδοσιακό πανηγύρι της Μυκόνου εκπροσωπήθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο European Young Chef Award 2023

Συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά

Στη Γαλλία η αποστολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον διαγωνισμό "European Young Chef Award 2023"

Έξω πάμε καλά; 4 διεθνείς οινογνώστες μιλούν για τη θέση του ελληνικού κρασιού στις αγορές