Coffee House & Burger Bar Cairo: Νέο μενού για τους λάτρεις του burger

Coffee House  & Burger Bar Cairo:   Νέο μενού  για τους λάτρεις του burger

Coffee House & Burger Bar Cairo: Νέο μενού για τους λάτρεις του burger

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2226 ΦΟΡΕΣ

Στον ανανεωμένο χώρο του, σε ένα φιλόξενο και γνώριμο περιβάλλον, το Coffee House & Burger Bar Cairo, επιστρέφει στις 12 Σεπτεμβρίου με νέο μενού για τους λάτρεις των μπέργκερ.


Η κλασσική και για χρόνια αγαπημένη καφετέρια δεκάδων συμπολιτών μας, προσέθεσε έναν ακόμη σημαντικό λόγο για να την επισκεπτόμαστε πιο συχνά, και δεν είναι άλλος απο τα new entry burger menou που προσφέρει.
Μάλιστα, έχει καταφέρει μέσα σε λίγους μόνο μήνες να αποκτήσει σταθερή πελατεία που επισκέπτεται το μαγαζί για τα λαχταριστά μπέργκερ που σερβίρονται σε αφράτα ψωμάκια και συνοδεύονται απο πατάτες και σως.


Ο χώρος έχει αλλάξει στυλ και τα burgers, που θα φάτε εδώ είναι κάθε άλλο παρά συνηθισμένα. Κάθε λεπτομέρεια, από τα καθίσματα μέχρι τα φωτιστικά και τα διακοσμητικά είναι ιδιαίτερα προσεγμένη, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του μαγαζιού.


Στις ήδη υπέροχες γεύσεις και τα αγνά υλικά που χρησιμοποιούνται αλλά και στο υπέροχο ψήσιμο του κρέατος, απο τις 12 Σεπτεμβρίου θα έρθουν να προστεθούν νέες, για ακόμη μεγαλύτερες απολαύσεις.



Το Coffee House & Burger Bar Cairo θα το βρείτε στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου Cairo Palace.

Διαβάστε ακόμη

Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Το λεοντόψαρο ως γαστρονομική έκπληξη παρουσίασε η ΑΝ.ΔΩ. σε δεκάδες συμπολίτες μας

Τιμητικό βραβείο για το μελεκούνι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινιατών

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Με ένα τοπικό πιάτο από παραδοσιακό πανηγύρι της Μυκόνου εκπροσωπήθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο European Young Chef Award 2023

Συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά

Στη Γαλλία η αποστολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον διαγωνισμό "European Young Chef Award 2023"

Έξω πάμε καλά; 4 διεθνείς οινογνώστες μιλούν για τη θέση του ελληνικού κρασιού στις αγορές