Ο MVP έχει τον τρόπο του και ο Κολοσσός την πρώτη του νίκη! (φωτορεπορτάζ)

Ο MVP έχει τον τρόπο του και ο Κολοσσός την πρώτη του νίκη! (φωτορεπορτάζ)

Ο MVP έχει τον τρόπο του και ο Κολοσσός την πρώτη του νίκη! (φωτορεπορτάζ)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 581 ΦΟΡΕΣ

Παρουσία του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Μιχάλη Μελή, που βρέθηκε στο Βενετόκλειο και παρακολούθησε τον αγώνα από τις θέσεις των VIP, ο Κολοσσός H Hotels σημείωσε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της STOIXIMAN.GR Basket League επικρατώντας του νεοφώτιστου αλλά δυνατού Προμηθέα Πάτρας με 76-59.

Ο Τρέβορ Ρέλεφορντ, στην επανεμφάνισή του με τη θαλασσί φανέλα με το Νο12, ήταν ο ηγέτης των Ροδιτών και μάλλον τον …μάτιασαν αφού μόλις 43’’ πριν το τέλος έπεσε στο παρκέ, ύστερα από πετυχημένο λέι απ, κι έδειξε να δυσκολεύεται να σηκωθεί. Πήγε κουτσαίνοντας και υποβασταζόμενος στα αποδυτήρια αλλά λίγα λεπτά αργότερα πάταγε πολύ καλύτερα.

Όλη η ομάδα, ωστόσο, εμφανίστηκε πολύ βελτιωμένη όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και από άποψη νοοτροπίας. Όλοι οι «θαλασσί» ήταν πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό που έπρεπε να κάνουν για να κερδίσουν, δεν άφησαν τις απαράδεκτες αποφάσεις των «γκρι» (στο α’ ημίχρονο) να τους επηρεάσουν αρνητικά, και στην επανάληψη, με «όπλο» την καλή ψυχολογία, απλοποίησαν τα πράγματα κι εκτόξευσαν τη διαφορά μέχρι το +20 (74-54).

Από τα επιμέρους στοιχεία της αναμέτρησης, ξεχώρισε η 14λεπτη συμμετοχή του 18χρονου Κώστα Παπαδάκη και το ντεμπούτο του Παναγιώτη Παπαδόπουλου.

Η επιστροφή του Άγγελου Τσάμη στο Βενετόκλειο ως αντίπαλος του Κολοσσού ήταν επίσης ένα από τα πλέον σημαντικά γεγονότα του αγώνα. Αποθεώθηκε από το φίλαθλο κοινό της Ρόδου ενώ η διοίκηση της ΚΑΕ του απένειμε τιμητική πλακέτα και ανθοδέσμη για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα!

Δεκάλεπτα: 21-16, 39-38(ημιχρ.), 61-49, 76-59

Διαιτητές: Πουρσανίδης Γ., Μπήτης, Πουρσανίδης Κ.

Κολοσσός HHotels (Λυκογιάννης): Παπαδόπουλος, Ρέντικ7, Τσούκου 7(1), Γεωργαλλής 6(2), Ρέλεφορντ 20(3), Άχονεν 10(2), Βασιλόπουλος 4, Παπαδάκης, Γουάτσον 8, Χολ 14.

Προμηθέας Πάτρας (Βετούλας): Κλαρκ 9(1), Άντερσον, Γκίκας 7(2), Πέττας, Γερομιχαλός, Φαγιέ 11, Τσάμης 11(1), Τζόνσον 2, Σαρικόπουλος 10, Μουρ 9(1).

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!