Δερμοαπόξεση με διαμάντι  για Λαμπερό και Υγιές δέρμα

Όλα άρχισαν με μια πέτρα… Μια πολύ ενδιαφέρουσα τάση μας έρχεται από το εξωτερικό με σκοπό να ταράξει τον τομέα της αισθητικής δερματολογίας.

Ο λόγος για τη μέθοδο της δερμοαπόξεσης με ατόφιο διαμάντι, που δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπιστούν προβλήματα του δέρματος (αφυδάτωση, ακμή, δυσχρωμίες, πανάδες) και αποκαθιστά τη λάμψη και την απαλότητα της επιδερμίδας άμεσα και με ορατά αποτελέσματα.

 

Πώς λειτουργεί
Η μοναδικότητα της μεθόδου οφείλεται στο συνδυασμό μιας ήπιας δερμοαπόξεσης με ταυτόχρονη εφαρμογή τοπικών θεραπευτικών διαλυμάτων. Καθώς η ειδικά σχεδιασμένη κεφαλή από ατόφιο διαμάντι «γλυστρά» πάνω στην επιφάνεια του δέρματος, αφαιρεί τα νεκρά επιδερμικά κύτταρα και καθαρίζει το δέρμα από ρύπους και σμήγμα. Έχοντας καθαρίσει τους πόρους του δέρματος, εφαρμόζουμε θεραπευτικά διαλύματα και εξειδικευμένες μάσκες, που επιλέγουμε ανάλογα με την εικόνα και τις ανάγκες του δέρματος, συστατικά τα οποία λόγω της άμεσης εφαρμογής τους μετά τη δερμοαπόξεση, απορροφώνται και δρουν σε βάθος.

Οσο διαρκεί ένας καθαρισμός…
Στον χρόνο ενός απλού καθαρισμού και με τη χρήση υαλουρονικού οξέος και γλυκερίνης, ελαττώνονται οι γραμμές και οι λεπτές ρυτίδες, ενώ επιτυγχάνεται ανάπλαση του κολλαγόνου. Το αφυδατωμένο και θαμπό δέρμα ανακτά τη λάμψη του και ακτινοβολεί από υγεία, το εξασθενημένο και εμφανώς κουρασμένο δέρμα τονώνεται και ανακτά την υγιή του όψη.

Σε περιπτώσεις ακμής, η χρήση διαλυμάτων σαλικυλικού οξέος με αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση, βελτιώνει τη λάμψη και την υφή του δέρματος ,όταν οι υπόλοιπες μέθοδοι αποτυγχάνουν.

Επίσης με τη χρήση του κοχικού οξέος καταπολεμάται η υπέρχρωση(κηλίδες), ενώ με τις καταλυτικές ιδιότητες της Tyrosinase, επιτυγχάνεται η εξουδετέρωση των ενεργών κηλίδων.

Τέλος, με τη δύναμη της βιταμίνης C με την αντιγηραντική δράση, περιορίζονται τα σημάδια της κόπωσης, το δέρμα ηρεμεί, φρεσκάρεται και καθαρίζεται.

Κάθε συνεδρία διαρκεί 1 ώρα και μπορεί να επαναληφθεί ακόμα και ανά δεκαήμερο.

Ο αριθμός των συνεδριών ποικίλει ανάλογα με το πρόβλημα, συνήθως όμως αρκούν 2-3 εφαρμογές για άριστα αποτελέσματα, αν και η δράση της μεθόδου είναι ορατή από την πρώτη κιόλας φορά.

Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες από 18 ετών και άνω και είναι

απολύτως ασφαλής, καθώς δεν ενέχει κινδύνους κι παρενέργειες.

Το δέρμα δεν ερεθίζεται και το άτομο επιστρέφει άμεσα στις δραστηριότητες χωρίς ίχνη και κοκκινίλες.

Ιδανική θεραπεία μετά το καλοκαίρι
Μετά τις καλοκαιρινές μας διακοπές, αισθανόμαστε το δέρμα μας τραχύ και αφυδατωμένο, έχει συσωρρεύσει ρύπους, νεκρά κύτταρα και σμήγμα και έχει άμεση ανάγκη ενυδάτωσης και τόνωσης. Ιδανική, λοιπόν, θεραπεία είναι το SilkPeel, το οποίο θα καθαρίσει το δέρμα μας και θα το αφήσει λείο και απαλό. Θα προτιμήσουμε ένα συνδυασμό υαλουρονικού οξέος και Βιταμίνης C που θα επαναφέρει τα επίπεδα υγρασίας στο φυσιολογικό, θα θρέψει την επιδερμίδα μας και θα επαναφέρει τη λάμψη στο θαμπό και ταλαιπωρημένο δέρμα μας.

Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.