Τώρα τις Απόκριες...

Τώρα τις Απόκριες...

Τώρα τις Απόκριες...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 272 ΦΟΡΕΣ

Της Πίτσας Χατζή

Με αυτόν τον επίκαιρο λόγω και των ημερών τίτλο ,παρουσίασε την θεατρική του παράσταση το βράδυ της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό θέατρο , ο Σύλλογος των Συμιακών "Ο ΓΛΑΥΚΟΣ ".

Με 31 παραδοσιακά σκετσάκια παρμένα απο την καθημερινότητα της ζωής των Συμιακών , με πειράγματα και αστεία,ντυμένα με την ντοπιολαλιά του νησιού ξεσήκωσαν τους παρευρισκόμενους , Συμιακούς και Ροδίτες , και χάρισαν μιάμιση ώρα άφθονου γέλιου και ευχάριστης αναδρομής στο παρελθόν!

Με την ερμηνευτική ,σκηνοθετική και συγγραφική βοήθεια του γνωστού Μανόλη Αντώνογλου η θεατρική ομάδα του Συμιακού Συλλόγου έδωσε τον καλύτερο εαυτό της και καταχειροκροτήθηκε απ'όλους!

Το αρνητικό και πάλι στην κατά τα άλλα όμορφη βραδιά ήταν ο χώρος του θεάτρου που για άλλη μια φορά αποδείχτηκε πολύ μικρός για την ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση του κόσμου!

Ο κόσμος έδειξε οτι διψάει για παραστάσεις και εκδηλώσεις ιδιαίτερα σε ένα μέρος όπως η Ρόδος όπου δεν υπάρχουν προσβάσεις και ευκαιρίες ψυχαγωγίας όπως οι θεατρικές παραστάσεις και μάλιστα τη χειμερινή περίοδο!

Ενα Εθνικό θέατρο ανακαινισμένο και λειτουργικό θα έδινε αλλη πνοή και άλλη ζωή στους κατοίκους του νησιού και θα κάλυπτε τις πνευματικές και ψυχαγωγικές τους ανάγκες με πολλές εκδηλώσεις που θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν.

Να σημειώσουμε οτι η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με το περιφερειακό τμήμα του Ε.Ε.Σ Ρόδου !
Αντί εισιτηρίου προσφέρθηκαν τσάντες τροφίμων προς ενίσχυση των αδύναμων οικονομικά συνανθρώπων μας.

Να τονίσουμε εδω οτι η ανταπόκριση του κόσμου στο κοινωνικό αυτό κάλεσμα για άλλη μια φορά ηταν απολύτως ικανοποιητική!!

Διαβάστε ακόμη

Χρήστος Γιαννούτσος: Τελικά ψηφίζουμε στις Ευρωεκλογές με κριτήριο την πολιτική ή το lifestyle;

Ηλίας Καραβόλιας: Το αφανές κόστος του δυνητικού

Θεόδωρος Παπανδρέου: Διορθωτικές παρεμβάσεις στο Αναλυτικό και Ωρολόγιο πρόγραμμα του Δημοτικού Σχολείου

Γιατί να ψηφίσουμε στις Ευρωπαϊκές εκλογές του 2024;

Στην Ηλιούπολη για τα μπαράζ ανόδου ο ΠΑΟΚ Ρόδου

Ηλίας Καραβόλιας: Παγκόσμια ημέρα βιβλίου

Δρ. Μελίνα Φιλήμονος - Τσοποτού: Τα νησιά, τα μουσεία και οι φύλακες

Σπύρος Συρόπουλος: "Δωριέας: Ο αρχιτέκτονας του πολιτικού μεγαλείου μιας διαχρονικής πόλης"