Βράβευση και ειδική διάκριση για την CAIR

Βράβευση και ειδική διάκριση για την CAIR

Βράβευση και ειδική διάκριση για την CAIR

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 701 ΦΟΡΕΣ

Στο «Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου & Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης»

Στο φετινό «Διεθνή Διαγωνισμού Οίνου & Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης» 42 καταξιωμένοι γευσιγνώστες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οινολόγοι, οινοχόοι, δημοσιογράφοι και άλλοι επαγγελματίες οίνου απένειμαν την Ειδική Διάκριση για τον αφρώδη ή ημιαφρώδη οίνο με την υψηλότερη βαθμολογία στην BΟheme Rose Demi Sec 2015, Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Δωδεκάνησα Ποικιλία | Μανδηλαριά, Μοσχάτο. Αμπελώνας

Γευσιγνωσία | Ζωηρό χρώμα κερασιού και ροδιού. Πλούσια αρώματα φράουλας και αγριοκέρασου σε φόντο μεθυστικού τριαντάφυλλου. Έντονα φρουτώδες στόμα με πλούσιες δροσιστικές φυσαλίδες.

Αρμονία | Δοκιμάστε τη στους 6°C σε ένα ποτήρι flute. Απολαύστε την πληθωρικότητα της γεύσης και των αρωμάτων της με φρούτα, κυρίως φράουλες, τάρτες φρούτων ή ακόμα και με gourmet τυριά, που ο γευστικός τους χαρακτήρας ταιριάζει με τον φρουτώδη χαρακτήρα του κρασιού.

Αλκοόλ. Βαθμ. | 9,5%.

Συσκευασία | 750ml, 200ml

Η ειδική αυτή διάκριση επιβεβαιώνει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της CAIR η οποία από το 1928 μέχρι και σήμερα παραμένει μία από τις μεγαλύτερες οινοποιίες και ο παλαιότερος παραγωγός φυσικού αφρώδους στην Ελλάδα.

Αποτελεί δε αντιπροσωπευτικό δείγμα του πληρέστερου Ελληνικού προϊοντολογίου αφρωδών οίνων που περιλαμβάνει την CAIR Rose Reserve, Velvet Brut 2005, CAIR Brut, CAIR Demi Sec, SILK, BOheme Λευκή Sec, MOScato Trani, Rhosecco.

Διαβάστε ακόμη

Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Το λεοντόψαρο ως γαστρονομική έκπληξη παρουσίασε η ΑΝ.ΔΩ. σε δεκάδες συμπολίτες μας

Τιμητικό βραβείο για το μελεκούνι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινιατών

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Με ένα τοπικό πιάτο από παραδοσιακό πανηγύρι της Μυκόνου εκπροσωπήθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο European Young Chef Award 2023

Συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά

Στη Γαλλία η αποστολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον διαγωνισμό "European Young Chef Award 2023"

Έξω πάμε καλά; 4 διεθνείς οινογνώστες μιλούν για τη θέση του ελληνικού κρασιού στις αγορές