Εκδήλωση οινογευσίας από  τους Αμπελώνες Τριανταφυλλοπούλου

Οι Αμπελώνες Τριανταφυλλοπούλου διοργανώνουν την Τετάρτη 19 Απριλίου από τις 17:00- 21:00, στο ξενοδοχείο Πλάζα στο κέντρο της Ρόδου Ιερού Λόχου 7, μια ξεχωριστή διαδραστική εκδήλωση οινικής εμπειρίας.

Ένα οινικό ταξίδι απόλαυσης των εξαιρετικών και διεθνώς βραβευμένων κρασιών τους, που παράγονται αποκλειστικά από σταφύλια που καλλιεργούνται στους ιδιόκτητους αμπελώνες του κτήματος.

Στην εκδήλωση οι εξειδικευμένοι συνεργάτες, ο οινολόγος και ο Sommelier του κτήματος, θα φροντίσουν να μας μάθουν τα μυστικά της παραγωγής, της γευσιγνωσίας και του συνδυασμού κρασιού-φαγητού.

Το οινοποιείο Τριανταφυλλοπούλου είναι ένα σύγχρονης αισθητικής Οινοποιείο, στο νησί της Κω, με πρωταρχικό στόχο να θέσει και να επιβάλει όλες τις προϋποθέσεις για την ποιοτικότερη παραγωγή, ενώ είναι, πιστοποιημένο με ISO22000 και εφοδιασμένο με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό οινικών αναζητήσεων

Με σύγχρονες τεχνικές, σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο, οι Αμπελώνες Τριανταφυλλοπούλου, μέσα από τα κρασιά τους προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες οινογνωσίας!
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό της Ρόδου με σκοπό να γνωρίσει  και να δοκιμάσει τις κρασιά  αλλά και τους ανθρώπους πίσω από αυτά.

Τετάρτη 19 Απριλίου 17:00-19:00
Ξενοδοχείο Πλάζα Ιερού Λόχου 7
Είσοδος Δωρεάν