Θα δικαστεί για διακίνηση ναρκωτικών

Θα δικαστεί για διακίνηση ναρκωτικών

Θα δικαστεί για διακίνηση ναρκωτικών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 245 ΦΟΡΕΣ

Η υπόθεση 49χρονου που είχε συλληφθεί πριν από εννιά χρόνια έχοντας συσκευασίες ηρωίνης και χασίς, καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας στο σπίτι του, θα απασχολήσει, στην προσεχή του συνεδρίαση, το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου.

Ο 49χρονος για την υπόθεση αυτή είχε κριθεί ένοχος τον Μάιο του 2011 από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου και είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 10 ετών και χρηματικό πρόστιμο 30.000 ευρώ με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, ποινή την οποία θα επιχειρήσει να μειώσει στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο στις 11 Μαΐου.
Συνήγορος υπεράσπισης στην υπόθεση είναι η κ. Βάσια Παπαγεωργίου.

Η υπόθεση είχε εξιχνιαστεί από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου οι οποίοι αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν στη διάθεση τους πως ο 49χρονος κατείχε και διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών σε τοξικομανείς της περιοχής μας, στις 12 Αυγούστου 2008 τον εντόπισαν και του διενήργησαν σχετικό έλεγχο όπου και βρήκαν να κατέχει μία αυτοσχέδια πλαστική συσκευασία που περιείχε 4,5 γραμμάρια ηρωίνης.

Στη συνέχεια έγινε «έφοδος» και στο σπίτι του, όπου με τη βοήθεια αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, βρέθηκαν 9 ανισοβαρείς πλαστικές συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 43,5 γραμ. δύο αυτοσχέδιες πλαστικές συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 5 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, δύο κινητά τηλέφωνα τα οποία – σύμφωνα με την αστυνομία – χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του καθώς και το χρηματικό ποσό των 310 ευρώ, προερχόμενο επίσης από τις παράνομες συναλλαγές του 49χρονου.

Σε βάρος του 49χρονου ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών.

Διαβάστε ακόμη

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο