Απάντηση του Β. Καλοπήτα σε ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση έδωσε ο Αν. Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Βάιος Καλοπήτας στην Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Δωδεκανήσου στην προσωπική του σελίδα στο facebook αλλά και από το Ράδιο Κόσμος 93,8 ερωτώμενος από την δημοσιογράφο Νεκταρία Μπίλλη σχετικά με ανακοίνωση ‘’17.07.17 Αφήστε τη μικροπολιτική και απολογηθείτε για το Καστελλόριζο’’ που τον αναφέρει.

«Οι ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ δεν έχουν καμία αίσθηση συνέχειας για το κράτος, μας απαντάνε με ερώτηση, ενώ οι ίδιοι έχουν την ευθύνη συνέχισης των έργων, ενώ διοικούν, ενώ είναι στα υπουργεία.

Μια ερώτηση που εμείς κάναμε πριν ένα χρόνο κοινοβουλευτικά στους αρμόδιους Υπουργούς διά του βουλευτή μας κ. Κρεμαστινού. «Με ποιο χρηματοδοτικό εργαλείο και πόσο γρήγορα μπορεί να αυτονομηθεί το νησί από την υδροδότηση με υδροφόρα πλοία».
Αντί να λυμαίνονται το κράτος ο Καρανίκας και η παρέα του ας τιμήσουν τα λεφτά του φορολογούμενου και ας δώσουν έστω και μία λύση.

Λένε στους προηγούμενους πως έχουν δημιουργήσει προβλήματα, ενώ είναι ουσιαστικά οι ίδιοι το πρόβλημα της χώρας, είναι ελλιπείς σε κάθε τομέα και βέβαια ούτε λόγος για τον χαρακτηρισμό πρωτεργάτες κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ.

Αυτοί που παίζουν στις πλάτες των Νησιωτών καθημερινά για λίγη παραμονή στην εξουσία είναι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Την απάντηση θα την πάρουν από τον ελληνικό λαό στις επόμενες εθνικές εκλογές όπου τα ποσοστά τους θα μειωθούν συντριπτικά».