Απελπισία στο Αεροδρόμιο της Ρόδου

«Θα ήθελα να δημοσιευτεί η απίστευτη σημερινή μου εμπειρία στο αεροδρόμιο της Ρόδου.

Ταξιδεύοντας συχνά στο νησί πρώτη φορά είδα κάτι απερίγραπτο. Ανεβαίνοντας τις σκάλες για τον έλεγχό μας υπάρχει μια μπλε διαχωριστική στο ένα μέτρο που μας απαγορεύει να πάμε να μπούμε στον έλεγχο.

Άρχισαν όλοι να περνάνε κάτω από τη διαχωριστική γραμμή και να παίρνουν ο ένας τη σειρά του άλλου. Γιατί πολύ απλά έπρεπε να περπατήσουμε να κάνουμε τον κύκλο πίσω από τις σκάλες ώστε να μπούμε κανονικά στη σειρά μας.

Προσωπικά αυτό το πράγμα πρώτη φορά το είδα. Οι μισοί να μπαίνουν από όπου βρουν και οι άλλοι μισοί να κάνουν τον κύκλο ψάχνοντας. Τι είναι αυτά τα πράγματα; Έτσι περιμένετε να έχετε τουρισμό; κάνοντας όλους τους τουρίστες να γελάνε;

Είναι δυνατόν να ανεβαίνουμε σκάλες και να μας απαγορεύεται η είσοδος στον έλεγχο χωρίς να ξέρουμε πού να πάμε;

Η έλλειψη υποδομών μας χαρακτηρίζει ως χώρα αλλά είναι αδιανόητο να μην υπάρχει καθοδήγηση για το πώς θα μπούμε στον έλεγχο και να υπάρχει απαγορευτικό Μόλις ανεβαίνουμε τις σκάλες. Για να μην αναφέρω και την έλλειψη κλιματισμού, που 20:00 το βράδυ και προσπαθούμε να κάνουμε αέρα από την αποπνικτική ατμόσφαιρα.  Θυμηθείτε λίγο τα αυτονόητα αν θέλετε να συνεχίσετε να έχετε τουρισμό.

Ευχαριστώ πολύ.
Μια ανώνυμη ταξιδιώτης».