Στη Ρόδο θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο της TUI Fly

Στη Ρόδο θα πραγματοποιηθεί  το συνέδριο της TUI Fly

Στη Ρόδο θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο της TUI Fly

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 964 ΦΟΡΕΣ

Τη διεξαγωγή του Συνεδρίου της θυγατρικής αεροπορικής Εταιρίας της TUI, TUI Fly, στη Ρόδο, διεκδικεί ο Δήμος, όπως έκανε γνωστό χθες, ο Δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

Σε δηλώσεις του χθες ο τελευταίος, καταρχήν, έστειλε τις καθιερωμένες ευχές για τον Δεκαπενταύγουστο λέγοντας ότι είναι το Πάσχα του καλοκαιριού, επομένως όλα τα νησιά και τα περισσότερα χωριά της Ρόδου γιορτάζουν και ευχήθηκε να κυλήσει όμορφα η υπόλοιπη τουριστική περίοδος.

Στη συνέχεια, εξέφρασε τη χαρά όλων για τη διαπίσωση ότι η Ρόδος πάει πολύ καλά στον τουρισμό, ανεξάρτητα από τα γνωστά παράπονα για την ποιότητά του, όπως είπε.

Τόνισε, ακόμη, ο Δήμαρχος ότι σημασία έχει ότι η Ρόδος αυτή τη στιγμή κατέχει τα σκήπτρα σε πανελλήνια κλίμακα, όπως αποδεικνύεται και από τα στατιστικά στοιχεία που έχουν ανακοινωθεί για τις αφίξεις των επισκεπτών και έκανε λόγο για μία ευχάριστη διαπίστωση, μια και το αεροδρόμιο της Ρόδου είναι ανάμεσα στα πρώτα στη χώρα.

Με αφορμή, λοιπόν, αυτό, ο κ. Χατζηδιάκος έκανε γνωστό ότι, την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι είχε μία επικοινωνία με τον επικεφαλής της TUI Fly, η οποία είναι μία αεροπορική εταιρία θυγατρική της TUI και κάθε χρόνο επιλέγει έναν τουριστικό προορισμό για να πραγματοποιήσει το συνέδριό της στο τέλος ή την αρχή της τουριστικής περιόδου.

Έτσι, αφού εκτιμήσουν όλα αυτά τα στατιστικά στοιχεία της Ρόδου και αναγνωρίζοντας ότι η Ρόδος είναι ένας από τους μεγαλύτερους τουριστικούς προορισμούς της Ευρώπης και του κόσμου, θα έχει μία συνάντηση μαζί τους στα τέλη του Σεπτέμβρη, μια και θα έρθει εδώ ο επικεφαλής με δύο συνεργάτες του, προκειμένου να προγραμματίσουν τον ερχόμενο Απρίλιο η TUI Fly να κάνει το συνέδριό της στη Ρόδο.


Όπως είπε ο Δήμαρχος, είναι σημαντικό γεγονός γιατί συμμετέχουν εκπρόσωποι από χώρες όπως η Γερμανία, το Βέλγιο, η Ολλανδία και η Νορβηγία ως TUI, με μία συνεργαζόμενη Εταιρία της Γαλλίας και με την Thomson της Αγγλίας.

Αυτό σημαίνει για εμάς πολλά, είπε, γι’ αυτό πήρε την πρωτοβουλία να τους προσκαλέσει ο Δήμος. Σημειώνεται ότι, το Συνέδριο αυτό, το διεκδικούν, εκτός από άλλες δυο πόλεις της Ελλάδας, και τέσσερις άλλες χώρες.

Για τους λόγους αυτούς, ο Δήμαρχος θεωρεί ότι είναι υποχρέωση ο Δήμος να συμβάλει προς αυτή την κατεύθυνση και πιστεύει ότι με τη διαβεβαίωση που είχε ότι γι’ αυτούς η Ρόδος είναι δημοφιλής προορισμός, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να διοργανώσουν από κοινού με το Δήμο το Συνέδριο αυτό.

Διαβάστε ακόμη

Κως και Ρόδος στους κορυφαίους προορισμούς εσωτερικού της Aegean Airlines από τη βάση της Θεσσαλονίκης για την περίοδο του Πάσχα

Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο

Ασπρονήσια: Οι εξωτικές νησίδες του Ανατολικού Αιγαίου στα ανατολικά των Λειψών που μαγεύουν τους επισκέπτες