Ελεύθεροι με όρους οι δύο τσιγγάνοι

Ελεύθεροι με όρους  οι δύο τσιγγάνοι

Ελεύθεροι με όρους οι δύο τσιγγάνοι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 475 ΦΟΡΕΣ

Για την κλοπή 16 φιαλών ουΐσκι

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους οι δύο αθίγγανοι που συνελήφθησαν για την κλοπή 16 φιαλών με ουΐσκι από σούπερ μάρκετ της περιοχής μας.

Ο 30χρονος αθίγγανος και η 23χρονη σύζυγος του, οι οποίοι συνελήφθησαν την περασμένη Πέμπτη 10 Αυγούστου το απόγευμα στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., πέρασαν το περασμένο Σάββατο την πόρτα της ανακρίτριας Ρόδου κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές.

Συνοδευόμενοι από το συνήγορό τους κ. Βαγγέλη Λεβέντη αποδέχτηκαν μόνο την αφαίρεση 10 φιαλών και όχι 16 όπως αναφέρεται στην δικογραφία και δήλωσαν ότι το έκαναν διότι ήθελαν να γιορτάσουν τα γενέθλια του άρρωστου παιδιού τους! Οι δύο ΡΟΜΑ εξήγησαν πως τα έθιμα τους απαιτούν να προσκαλούν φίλους και συγγενείς τους οποίους έπρεπε με κάτι να τους κεράσουν. Έτσι πήγαν στα σούπερ μάρκετ (τέσσερα στο σύνολο τους σε Ρόδο και Ιαλυσό) από όπου και πήραν τα μπουκάλια με το ουίσκυ, τα οποία θα πρέπει να σημειωθεί πως ήταν και καλής ποιότητας!

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα και οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι, ο μεν 30χρονος με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης του δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και η 23χρονη σύζυγος του με τον όρο να εμφανίζεται μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της.
Όπως έγινε γνωστό, οι δύο ΡΟΜΑ κατηγορούνται ότι την ημέρα της σύλληψης τους (10 Αυγούστου 2017), είχαν αφαιρέσει 8 φιάλες ουίσκι από σούπερ μάρκετ της περιοχής μας, ενώ σε έρευνα που έγινε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες κατά το χρονικό διάστημα 08/10-08-2017 αφαίρεσαν, προσποιούμενοι τους πελάτες, από ένα κατάστημα σούπερ μάρκετ στην πόλη της Ρόδου και τέσσερα στην Ιαλυσό συνολικά 16 φιάλες αλκοολούχων ποτών (ουίσκι) συνολικής αξίας 659,57€. Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και μέρος των οποίων αναγνωρίστηκε αποδόθηκε στους υπευθύνους των καταστημάτων.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος τους κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

Διαβάστε ακόμη

Ανήλικος λήστεψε στη Ρόδο και συνελήφθη στην Κεφαλονιά

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο