Στην Κάλυμνο βρίσκεται για διακοπές ο Νέσμπο

Μπορεί την Πέμπτη να έκανε διεθνή πρεμιέρα η κινηματογραφική μεταφορά του παγκόσμιου bestseller του Jo Nesbo «Ο χιονάνθρωπος», ο Νορβηγός μετρ της αστυνομικής λογοτεχνίας όμως δεν δείχνει να διακατέχεται από ιδιαίτερο άγχος. Εδώ και μέρες βρίσκεται στην Κάλυμνο για το αγαπημένο του χόμπι, την αναρρίχηση και συγγράφει ήδη τα μελλοντικά ευπώλητα βιβλία του.

Ήταν στο Μασούρι στο “Café Ambiance” να δουλεύει πυρετωδώς και δεν αρνήθηκε να ποζάρει στον φακό .

Οι φανατικοί αναγνώστες των βιβλίων του στην Ελλάδα, γνωρίζουν ότι τα τελευταία χρόνια, κάθε φθινόπωρο, ο αγαπημένος τους συγγραφέας βρίσκεται στην Κάλυμνο για αναρρίχηση. Άλλωστε δεν παραλείπει να το αναφέρει και ο ίδιος στις συνεντεύξεις του και να δίνει ραντεβού με τους φανς του στα αναρριχητικά πεδία του νησιού.

Την  Τρίτη στις 17 του Οκτώβρη ο περιπετειώδης, αντισυμβατικός Νορβηγός συγγραφέας θα βρίσκεται στις 7 το απόγευμα στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, για να γιορτάσει μαζί με τους Έλληνες Nesbomaniacs τα 20 χρόνια του θρυλικού του ντετέκτιβ, Χάρι Χόλε και μιας πετυχημένης διαδρομής που μαρτυρά το ανήσυχο πνεύμα του.

Πηγή

https://kalymnosola.com