Επόμενος σταθμός… η Νίκαια για τον Ιάλυσο

Επόμενος σταθμός… η Νίκαια για τον Ιάλυσο

Επόμενος σταθμός… η Νίκαια για τον Ιάλυσο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 187 ΦΟΡΕΣ

Τη λύση της συνεργασίας με τους «ερυθροκίτρινους» ζήτησε ο Ρίκκα

Μετά την νίκη επί του Ζευγολατιού με 4-1, ο Ιάλυσος έκανε τέσσερις τους βαθμούς της εντός έδρας συγκομιδής και αφού ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, κοιτάζει να προετοιμασθεί όσο το δυνατόν καλύτερα για μια ακόμα επικίνδυνη… έξοδο.

Στόχος του βέβαια το θετικό αποτέλεσμα για να κρατηθεί ψηλά βαθμολογικά.

Την προσεχή Κυριακή, οι «ερυθροκίτρινοι» πάνε στη Νίκαια να αντιμετωπίσουν τον Ιωνικό, ο οποίος έχει στις τρεις αγωνιστικές 1 νίκη, 1 ήττα και 1 ισοπαλία κι έχει μείνει στους 4β., ευρισκόμενος στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Ιωνικού, δεν έχει την ίδια δυναμικότητα με πέρυσι, ωστόσο δεν παύει να διαθέτει μια καυτή έδρα, που βάζει δύσκολα σε κάθε φιλοξενούμενο.

Από την άλλη πλευρά ο Ιάλυσος, έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά την νίκη επί του Ζευγολατιού και από χθες η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες ακολουθούν κανονικά τον δρόμο της προετοιμασίας γι’ αυτό το δύσκολο παιχνίδι, με τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη και τους συνεργάτες του να ρίχνουν το βάρος εκτός από την φυσική κατάσταση, στην ταχυδύναμη αλλά και στην τακτική που πρέπει να ακολουθήσουν.

Στον αγωνιστικό τομέα πάντως, ο κόουτς του Ιάλυσου έχει να αντιμετωπίσει δυο προβλήματα τραυματισμών. Πρόκειται για το Σάββα Παφιάκη ο οποίος τραυματίσθηκε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το παιχνίδι με το Ζευγολατιό, αλλά και το Βαγγέλη Ρεκλείτη ο οποίος προφυλάχτηκε στο Κυριακάτικο ματς και αναμένεται να είναι κανονικά στην αποστολή για το ματς με τον Ιωνικό.

ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ Ο ΡΙΚΚΑ

Ένα από τα θέματα που απασχολεί αυτές τις μέρες τη διοίκηση της ομάδας του Ιάλυσου, είναι αυτό του Αντώνη Ρίκκα. Ο 32χρονος μέσος ο οποίος βοήθησε αρκετά την περασμένη σαιζόν τον Ιάλυσο, έχει σταματήσει εδώ και μία σχεδόν εβδομάδα να προπονείται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Όπως έγινε γνωστό ο Ρίκκα ζήτησε από τον Ιάλυσο να λυθεί η συνεργασία και το δελτίο του ει δυνατόν να πάει στη Σύμη, απ’ όπου είναι η καταγωγή του, ενώ δεν αποκλείεται να εγκαταλείψει και την ενεργό δράση για δικούς του λόγους.

Διαβάστε ακόμη

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή

Να κάνουν αισθητή την παρουσία τους

Αύριο στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» το διασυλλογικό συνθέτων στίβου Κ16