Οδηγός κατηγορείται για ασέλγεια σε κοριτσάκι

Κατάθεση στην ανακρίτρια Ρόδου έδωσε χθες, συνοδευόμενη από το δικηγόρο της κ. Βασίλη Καβουριού, η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού που έχει καταγγείλλει ασελγείς πράξεις σε βάρος της κόρης της από επαγγελματία οδηγό.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης τον Αύγουστο του 2015 με τη μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς του παιδιού στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η γνωριμία της μητέρας με τον επαγγελματία οδηγό έγινε περίπου ένα χρόνο νωρίτερα και είχε αναπτυχθεί μεταξύ τους σχέση εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης, ενώ είχε ξεκαθαριστεί εξ αρχής ότι η σχέση αυτή ήταν μόνο φιλική. Ο καταγγέλλων σύμφωνα με τη μήνυση έδειχνε στοργή και αγάπη στη μικρή ενώ όποτε χρειαζόταν προσέφερε τη βοήθειά του στην οικογένεια. Στο πλαίσιο αυτό αρκετές φορές που η μητέρα δεν προλάβαινε παραλάμβανε ή μετέφερε το παιδί στον παιδικό κ.α.

Ένα μήνα πριν την καταγγελία, η μητέρα αναφέρει πως άρχισε να αντιλαμβάνεται περίεργη συμπεριφορά της ανήλικης κόρης της η οποία ήταν μόλις 3,5 ετών. Το παιδί, σύμφωνα με τη μητέρα, δεν ήθελε και αντιδρούσε στο να πηγαίνει σχολείο, ενώ ένα βράδυ της είπε ότι ο κατηγορούμενος την είχε χαϊδέψει στα γεννητικά της όργανα.

Ακολούθησε ενημέρωση των εκπαιδευτικών στο σχολείο του παιδιού αλλά και εξέταση του παιδιού από γιατρούς και άλλους ειδικούς του νοσοκομείου της Ρόδου και φυσικά η υποβολή μήνυσης  με την οποία και ζητείται από τους δύο γονιούς η άσκηση ποινικών διώξεων σε βάρος του καταγγέλλοντος.