Διώξεις σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκαν εναντίον του ζευγαριού με το δέμα κοκαΐνης

Διώξεις σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκαν εναντίον του ζευγαριού με το δέμα κοκαΐνης

Διώξεις σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκαν εναντίον του ζευγαριού με το δέμα κοκαΐνης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 427 ΦΟΡΕΣ

Κατηγορούνται για μεταφορά- αποστολή ποστοτήτων κοκαΐνης

Ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκαν από τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου σε βάρος του 34χρονου Αλβανού και της 32χρονης συμπατριώτισσας τους, που κατηγορούνται για τη μεταφορά-αποστολή ποσοτήτων κοκαΐνης στην Ρόδο και την περαιτέρω διακίνησή τους.

Η υπόθεση διαλευκάνθηκε μετά από «επιχείρηση» που στήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου στις 4 Νοεμβρίου 2017 οπότε και συνελήφθησαν οι δύο δράστες οι οποίοι κρατούνται προκειμένου την Πέμπτη να προσαχθούν ενώπιον της ανακρίτριας για να απολογηθούν.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την αστυνομία, «έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίσθηκε σε μεταφορική εταιρεία της Αθήνας, βαλίτσα με προορισμό τη Ρόδο, εντός της οποίας αποκρύπτονταν ποσότητα κοκαΐνης.
Ακολούθως, έγιναν άμεσες ενέργειες για την εξακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας των εμπλεκομένων και οργανώθηκε επιχείρηση στη νήσο Ρόδο για τη σύλληψή τους.

Μεσημβρινές ώρες της 4-11-2017, συνελήφθησαν οι δύο (2) προαναφερόμενοι υπήκοοι Αλβανίας, κατά τη στιγμή της παραλαβής της αποσκευής.

Όπως διαπιστώθηκε εντός της βαλίτσας ήταν τοποθετημένη ηλεκτρονική συσκευή (dvd player) εντός της οποίας αποκρύπτονταν είκοσι (20) συσκευασίες με ποσότητα κοκαΐνης, συνολική βάρους -507,4- γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Επιπλέον, στην κατοχή τους καθώς και από την κατ’ οίκον έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης βάρους -100,5- γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των -240- ευρώ, μία (1) ζυγαριά ακριβείας και ένα (1) μεταλλικό μπαστούνι.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό του αποστολέα του δέματος, συνεχίζεται».

Διαβάστε ακόμη

Ανήλικος λήστεψε στη Ρόδο και συνελήφθη στην Κεφαλονιά

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο