Το πατρικό φιλί μετέφερε ναρκωτικά

Το πατρικό φιλί μετέφερε ναρκωτικά

Το πατρικό φιλί μετέφερε ναρκωτικά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1195 ΦΟΡΕΣ

Δύο φιλιά στο στόμα, τα οποία έδωσε στο πατέρα του, ήταν αρκετά για να οδηγήσουν τον 31χρονο Ροδίτη στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου όπου και καταδικάστηκε, αφού με τον τρόπο αυτό του προμήθευσε ένα ναρκωτικό χάπι!

Η σκηνή είχε εκτυλιχθεί πριν από έξι χρόνια και συγκεκριμένα στις 7 Ιουλίου 2011 στις 2.30 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Τριμελούς Εφετείου επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου όπου επρόκειτο να εξεταστεί υπόθεση στην οποία ήταν κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών ο πατέρας και ο αδελφός του 31χρονου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, λίγο προτού αρχίσει η εκδίκαση της υπόθεσης ο 31χρονος πλησίασε τον κρατούμενο πατέρα του και τον φίλησε δύο φορές στο στόμα! Με τον τρόπο αυτό κατάφερε να το δώσει ένα ναρκωτικό χάπι, το οποίο όπως και ο 31χρονος παραδέχτηκε εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς είχε προμηθευτεί από 43χρονη ημεδαπή.

Αμέσως αστυνομικοί που είδαν τη σκηνή αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί και συνέλαβαν τον 31χρονο, ο οποίος προσήχθη ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου ασκήθηκε σε βάρος τόσο του αλλά και σε βάρος της 43χρονης ποινική δίωξη και παραπέμφθηκαν σε δίκη.

Χθες η υπόθεση εκδικάστηκε από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου και το δικαστήριο έκρινε ένοχος ως τοξικομανή τον 31χρονο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 20 ημερών μετατρεπόμενη προς 5 ευρώ την ημέρα, ενώ έκρινε αθώα την 43χρονη.
Συνήγορος υπεράσπισης για την 43χρονη παραστάθηκε ο κ. Σταύρος Σκάρος.

Διαβάστε ακόμη

Ανήλικος λήστεψε στη Ρόδο και συνελήφθη στην Κεφαλονιά

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο