Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον Μητροπολίτη Σύμης

Πλήθος κόσμου αλλά και σύσσωμες οι τοπικές αρχές παραβρέθηκαν στην κηδεία του μητροπολίτη Σύμης, Χάλκης, Τήλου και Καστελλορίζου Χρυσοστόμου που έγινε την Παρασκευή στον Πανορμίτη.

Παραβρέθηκαν ο υπουργός Αιγαίου και νησιωτικής πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός και οι βουλευτές Δημήτρης Γάκης και Μάνος Κόνσολας, καθώς επίσης ο δήμαρχος Χάλκης Μιχάλης Πατρός και φυσικά ο δήμαρχος Σύμης Λευτέρης Παπακαλοδούκας.

Στην κηδεία ήταν επίσης ο γενικός πρόξενος της Τουρκίας στη Ρόδο Baris kalkavan. 
Την περιφέρεια εκπροσώπησαν ο αντιπεριφερειάρχης υγείας πρόνοιας και κοινωνικής συνοχής Θωμάς Σωτρίλλης, ο περιφερειακός συμπαραστάτης του πολίτη και της επιχείρησης Φίλιππος Τριομμάτης, ενώ παραβρέθηκε και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιάννης Μαχαιρίδης, καθώς και ο πρώην βουλευτής Βασίλης Υψηλάντης.
 


Στην κηδεία παραβρέθηκαν επίσης ο μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος, ο Καλύμνου, Λέρου Αστυπάλαιας κ.κ. Παΐσιος, και ο μητροπολίτης Κω κ. Ναθαναήλ που θα είναι και ο τοποτηρητής της χηρεύουσας μητρόπολης, και ο επίσκοπος Ολύμπου κ. Κύριλλος.

Το «παρών» έδωσαν αρκετοί ιερείς από τη Ρόδο και τα γύρω νησιά, αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας και πολλοί πιστοί.