Συγχαρητήρια στο νέο μητροπολίτη της Σύμης

Συγχαρητήρια στο νέο μητροπολίτη της Σύμης

Συγχαρητήρια στο νέο μητροπολίτη της Σύμης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 598 ΦΟΡΕΣ

Απο τον Δήμαρχο Καρπάθου

Συγχαρητήριο μήνυμα απέστειλε ο Δήμαρχος Καρπάθου Ηλίας Ανδρ. Λάμπρος προς τον νέο Μητροπολίτη Σύμης, Τήλου, Χάλκης, Καστελλορίζου. Στο μήνυμά του ο δήμαρχος αναφέρει τα εξής: « Σεβασμιότατε,

Ο Δήμος Καρπάθου σας απευθύνει τις εκ βαθέων προσρήσεις και ευχές για την ανάδειξή σας εις το αξίωμα του Μητροπολίτη Σύμης, Τήλου, Χάλκης , Καστελλορίζου.

Σας δηλώνουμε, ότι ο κόσμος έχει ανάγκη από άξιους ποιμενάρχες, που αναδεικνύουν και προβάλλουν την ουσία και το πνεύμα του Χριστιανισμού.

Ευχόμαστε η εκλογή σας να σηματοδοτήσει νέα εποχή Ενότητας, Ποιότητας, Συνεργασίας, Πνευματικότητας και Κοινωνικής Προσφοράς.

Είμαστε πεπεισμένοι, ότι ο πνευματικός πλούτος, η ψυχική ευγένεια, η άοκνη δράση, η εκκλησιαστική σας εμπειρία και ιδίως το έργο σας, εγγυώνται μία απολύτως επιτυχημένη αρχιερατική θητεία.
Εύχομαι ολόψυχα την από Θεού ενίσχυση και σκέπη, για το τόσο σημαντικό πνευματικό, κοινωνικό και ποιμαντορικό έργο που από σήμερα αναλαμβάνετε . ΑΞΙΟΣ»
Με βαθύτατο σεβασμό,
Ο Δήμαρχος Καρπάθου
Ηλίας Ανδρ. Λάμπρος

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ
Συγχαίρουμε θερμώς τον νέο Μητροπολίτη κ.κ. Χρυσόστομο για την εκλογή του στην Ιερά Μητρόπολη Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου. Ευχόμαστε ολοψύχως η ποιμαντική σας διακονία, υπό την άγρυπνο σκέπη του Πανορμίτη Αρχάγγελου Μιχαήλ να ενδυναμώνει τους πνευματικούς ορίζοντες των πιστών της Μητροπολιτικής Περιφέρειας, την οποία κληθήκατε να υπηρετήσετε και να συμβάλλει στην προστασία των αδυνάτων, των νέων και όλων ημών, συνεχίζοντας το ποιμαντορικό και φιλανθρωπικό έργο του Μητροπολίτη κυρού Χρυσοστόμου.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ
ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ

O ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Χ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ
Συγχαρητήρια επιστολή και ευχές στο νέο Μητροπολίτη Σύμης, Χάλκης, Τήλου, Καστελλορίζου κ.κ. Χρυσόστομο απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος.

Συγκεκριμένα ο κ. Χ. Κόκκινος στην επιστολή του αναφέρει: «Σεβασμιότατε Μητροπολίτη κκ Χρυσόστομε, με αφορμή την εκλογή σας από την Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως και την ανάληψη τής θέσης ευθύνης τού Μητροπολίτη Σύμης, σας εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια. Ο ευσεβής λαός τής Ιεράς Μητροπόλεως Σύμης, Χάλκης, Τήλου και Καστελλόριζου αναμένει το ποιμαντορικό σας έργο, γνωρίζοντας τις ικανότητές σας, το ήθος και τα χαρίσματά σας.

Εύχομαι ολόψυχα ο Θεός να σας δίνει δύναμη και υγεία, καλή επιτυχία στο έργο σας και δηλώνω συμπαραστάτης στις προσπάθειές σας. Άξιος!!!»

H ΕΝΩΣΗ ΚΩΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
Θεοφιλέστατε Μητροπολίτη κ.κ. Χρυσόστομε,
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Κώων Αθηνών «Ο Ιπποκράτης» θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την παμψηφεί εκλογή σας, ως Μητροπολίτη Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλόριζου και να σας απευθύνουμε εκ βαθέων τις πιο θερμές μας ευχές.
Θα θέλαμε, επίσης, να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα. Με τη δύναμη και την ευλογία του Κυρίου καθώς με τη σεμνότητα που σας διακρίνει, θεωρούμε ότι είστε ΑΞΙΟΣ συνεχιστής του έργου του προκατόχου σας, Μακαριστού Μητροπολίτη Χρυσοστόμου, ο οποίος επί πολλά έτη διαποίμανε την Μητρόπολη.

Εις πολλά έτη!
Εκ μέρους της Ένωσης
Νινέττα Ν. Μανούση
Πρόεδρος ΔΣ
Μαργιάννα Χαματζόγλου
Γενική Γραμματέας ΔΣ

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο