Συνεργασία Pοδίτη αρχιτέκτονα με Aμερικανική εταιρεία αυτοκινήτων

Συνεργασία με την αμερικάνικη εταιρεία αυτοκινήτων Infiniti Motors Limited είχε ο συντοπίτης μας αρχιτέκτονας κ. Λαέρτης Αντώνιος Βασιλείου, που πρόσφατα συμμετείχε σε διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας. 

Πιο συγκριμένα, ο κ. Βασιλείου,  συμμετείχε στην παραγωγή διαφήμισης του αυτοκινήτου Infiniti QX80, full size luxury SUV, δημιουργώντας σε συνεργασία με άλλες εταιρείες, αρκετά εμπορικά φιλμ.Τα φιλμ δημιουργήθηκαν στο Κάλγκαρι του Καναδά στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2017, σε συνεργασία με την διαφημιστική εταιρία Designory που έχει έδρα την Καλιφόρνια και την Zuma4Productions, σκηνοθέτης της οποίας ήταν ο διακεκριμένος σκηνοθέτης του Hollywood Ericson Core.

Μάλιστα, στα εν λόγω φιλμ, ο κ. Βασιλείου σχεδίασε ένα πρότζεκτ το οποίο χρησιμοποιήθηκε για προωθητικούς λόγους (μάρκετινγκ).
 


Το αποκλειστικό αυτό πρότζεκτ αφορά ένα μινιμαλ μικρό οίκημα με την ονομασία "Maralah" που στη γλώσσα των ιθαγενών σημαίνει εκείνος που γεννήθηκε κατά τη διάρκεια ενός σεισμού, ως φόρο τιμής στην ιστορία των ντόπιων αμερικάνων.

Το "Maralah" προτζεκτ δημιουργήθηκε κάτω απο την καθοδήγηση του κ. Βασιλείου, σε συνεργασία με την εταιρεία Add Architects.

Τα εν λόγω φιλμ κυκλοφορούν τους τελευταίους δύο περίπου μήνες στην επίσημη ιστοσελίδα της Infiniti και ευρύτερα στο διαδίκτυο. Αξίζει να σημειωθεί οτι σε ένα απο τα βίντεο που κυκλοφορούν, με υποσημείωση Highlights, ο κ. Βασιλείου περιγράφει τους τρόπους με τους οποίους εμπνέεται για να δημιουργήσει καθώς και την οπτική με την οποία το πραγματοποιεί. 
 


Το αυτοκίνητο Infiniti QX80, είναι ένα αυτοκίνητο με ιδιαίτερο design  και ανήκει στην κατηγορία των πολυτελών αυτοκινήτων της γνωστής αμερικάνικης αυτοκινητοβιομηχανίας, ενώ αποτελεί ένα απο τα πιο ακριβά αυτοκίνητα της εταιρείας. 

Να σημειωθεί οτι η εταιρία του κ. Βασιλείου εδράζεται στο Χάαρλεμ της Ολλανδίας και την Οξφόρδη της Αγγλίας ενώ παράλληλα ασχολείται με διεθνή αλλά και ελληνικά πρότζεκ.