Σε Σύμη και Νίσυρο ο Χ. Κόκκινος για τις επετειακές εκδηλώσεις Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου

Στις επετειακές εκδηλώσεις για την 70η επέτειο Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στη Σύμη και στη Νίσυρο παρέστη στις 6 και 7.3.2018 αντίστοιχα, ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος.

● Στις 6.3.2018 στη Σύμη, παρουσία του Αρχηγού τής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη παρέστη στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο του νησιού, έγινε αυτοψία στις πληγείσες περιοχές από τις πρόσφατες πλημμύρες και στις εργασίες αποκατάστασης της περιοχής και παρακολούθησε τις εορταστικές εκδηλώσεις για την 70η επέτειο Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου.

 

 

● Στις 7.3.2018 στη Νίσυρο, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου ο οποίος με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης του νησιού και του Υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Σταθάκη, παρακολούθησε τις επετειακές εκδηλώσεις και περιόδευσε με τον Π.τ.Δ. κ. Προκόπη Παυλόπουλο στη Νίσυρο (ηφαίστειο, Πάλους, Νικειά, Μουσείο Νισύρου).

 

 

Στις συναντήσεις του με τον Πρόεδρο τής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Μητσοτάκη, τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σταθάκη, ο κ. Χ. Κόκκινος ζήτησε τη στήριξη της ακριτικής περιοχής μας από την Πολιτεία, την εφαρμογή νησιωτικών πολιτικών και την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των νησιωτών μας και ενημέρωσε για τα προβλήματα της Δωδεκανήσου.

 

 

Τέλος, στο περιθώριο των εκδηλώσεων, είχε συνεργασία για θέματα Πολιτικής Προστασίας και άλλων αρμοδιοτήτων του με τους δημάρχους Σύμης κ. Ελευθέριο Παπακαλοδούκα και Νισύρου κ. Χριστοφή Κορωναίο και μέλη των Δημοτικών τους Συμβουλίων.

● Ο κ. Χ. Κόκκινος με την ιδιότητα του μέλους της Εθνικής Αντιπροσωπείας στην Επιτροπή των Περιφερειών της Ε.Ε., αναχωρεί σήμερα 8.3.2018 για τη Σόφια, όπου θα συμμετάσχει σε συνέδριο που διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (E.P.P.) με θέμα την Εκπαίδευση στην Ευρωπαϊκή Ένωση στις 8 και 9.3.2018.