Νέες διακρίσεις για την CAIR

Η οινοβιομηχανία CAIR συμμετείχε στον 18ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για μία τριήμερη εκδήλωση γευσιγνωσίας που πραγματοποιήθηκε από 27 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου με την CAIR να βραβεύεται σε όλα τα προϊόντα που παρουσίασε.

Στο φετινό διαγωνισμό, ανάμεσα σε 746 δείγματα από όλο τον κόσμο, 25 καταξιωμένοι γευσιγνώστες ξεχώρισαν τα κρασιά της CAIR. Συγκεκριμένα, ο λευκός ξηρός οίνος Ρόδος 2400 κέρδισε ασημένιο μετάλλιο, το Maestro ροζέ βραβεύτηκε με ασημένιο μετάλλιο, το Maestro λευκό ξηρό πήρε χάλκινο μετάλλιο.

Παράλληλα, η CAIR Brut βραβεύτηκε με χάλκινο, η VELVET λευκή με χάλκινο και  το Αρχοντικό επίσης με χάλκινο μετάλλιο.

Οι διακρίσεις της CAIR μας κάνουν για ακόμη μία φορά υπερήφανους, καθώς πρόκειται για μία μεγάλη διάκριση για την οινοβιομηχανία αλλά και για το νησί μας. Η εταιρεία υψώνει ολοένα και περισσότερο τον πήχη και προσδοκεί ότι η εντυπωσιακή συλλογή μεταλλίων θα συνεχισθεί και στους επόμενους διαγωνισμούς.

Η CAIR συμμετείχε επίσης στην διεθνή έκθεση DETROP boutique που πραγματοποιήθηκε παράλληλα στη Θεσσαλονίκη στις 24-26 Φεβρουαρίου με το καλαίσθητο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τους επισκέπτες να γεύονται και να εντυπωσιάζονται από τα ανώτερης ποιότητας προϊόντα της.

Η CAIR θα βρίσκεται αυτό το 3ήμερο 10-12 Μαρτίου στην Διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών Food Expo και θα φιλοξενείται στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Hall 1 D13 / E11 όπου μπορείτε να επισκεφτείτε και να έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα προϊόντα της.