Γαστρονομικές εκπλήξεις στην Ωβέρνη

Γαστρονομικές εκπλήξεις στην Ωβέρνη

Γαστρονομικές εκπλήξεις στην Ωβέρνη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1127 ΦΟΡΕΣ

Όμορφες κατανυκτικές βραδιές μας περιμένει να περάσουμε παρέα η Ωβέρνη, στην Παλιά Πόλη της Ρόδου.

Στο όμορφο σημείο της πλατείας Μεγάλου Αλεξάνδρου, η αγαπημένη Ωβέρνη, έχει ετοιμάσει γαστρονομικές εκπλήξεις όχι μόνο για το βράδυ της Ανάστασης και την Κυριακή του Πάσχα, αλλά και για την Μεγάλη Παρασκευή, αμέσως μετά τον Επιτάφειο.

Έτσι, το βράδυ της Αναστάσης μας περιμένει για το πιο απολαυστικό εορταστικό δείπνο με παραδοσιακές γεύσεις... Παραδοσιακή μαγειρίτσα, πίτα με χωριάτικο φύλλο -δικό μας- με άγρια χόρτα και μυρωδικά, σαλάτα ανοιξιάτικη και αρνάκι στο φούρνο με Θυμάρι και ρίγα.νη

Αντίστοιχα, τη Μεγάλη Παρασκευή μετά τον επιτάφιο η Ωβέρνη θα μας περιμένει να απολαύσουμε ένα πλούσιο νηστίσιμο menu, που έχει ετοιμάσει για σας ο καινούργιος chef του μαγαζιού με χούμους, ντολμαδάκια ροδίτικα, σουπιά με πρασόριζο, γαριδομακαρονάδα, σάμαλι με κρέμα βανίλιας. (Τιμή ανά άτομο :20€)

Ωράρια λειτουργίας

Παρασκευή απο 9 πρωί έως 1 ξημερώματα

Σάββατο ανοιχτά απο το πρωί και ξανά μετά την Ανάσταση

Κυριακή απο 16.00 εως 1

Τις υπόλοιπες μέρες απο 9 το πρωι εως 1 τα ξημερώματα

Ωβέρνη

Πλατεία Μεγάλου Αλεξάνδρου, Παλιά Πόλη

τηλ. 2241076100

f: Auvergne Ωβερνη Cafe

Διαβάστε ακόμη

Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Το λεοντόψαρο ως γαστρονομική έκπληξη παρουσίασε η ΑΝ.ΔΩ. σε δεκάδες συμπολίτες μας

Τιμητικό βραβείο για το μελεκούνι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινιατών

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Με ένα τοπικό πιάτο από παραδοσιακό πανηγύρι της Μυκόνου εκπροσωπήθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο European Young Chef Award 2023

Συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά

Στη Γαλλία η αποστολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον διαγωνισμό "European Young Chef Award 2023"

Έξω πάμε καλά; 4 διεθνείς οινογνώστες μιλούν για τη θέση του ελληνικού κρασιού στις αγορές