Εκδήλωση για τα τρόφιμα και τα ποτά της Δωδεκανήσου

Εκδήλωση για τα τρόφιμα και τα ποτά της Δωδεκανήσου

Εκδήλωση για τα τρόφιμα και τα ποτά της Δωδεκανήσου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 227 ΦΟΡΕΣ

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και η Αναπτυξιακή του εταιρεία Δ.ΕΤ.Α.Π., στο πλαίσιο των δράσεων τους για τη διασύνδεση της τοπικής παραγωγής με τη μαζική εστίαση και τον τουρισμό, προτίθενται να πραγματοποιήσουν, σε συνεργασία με την Ανωτέρα Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου (ΑΣΤΕΡ) εκδήλωση γνωριμίας με τα παραγόμενα τρόφιμα και ποτά του Νομού Δωδεκανήσου.

Στην κατεύθυνση αυτή προσκαλεί τις επιχειρήσεις που παράγουν ή/και τυποποιούν τρόφιμα και ποτά στα Δωδεκάνησα να συμμετάσχουν παρουσιάζοντας οι ίδιες τα δικά τους προϊόντα στα μελλοντικά στελέχη του κλάδου του τουρισμού.

ΣΚΟΠΟΣ: να γνωρίσουν οι σπουδαστές της ΑΣΤΕΡ και μελλοντικοί επαγγελματίες του κλάδου του τουρισμού τα τοπικά παραγόμενα προϊόντα.

ΠΟΥ: Αίθουσα εκδηλώσεων Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου «Γ. Καραγιάννης», Ρόδος

ΠΟΤΕ: Τρίτη 15 Μαΐου 2018 και ώρες 09:00 – 14:00

ΠΩΣ: Κάθε επιχείρηση θα παρουσιάσει για max15’ τα προϊόντα της χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της επιλογής της, κατόπιν συνεννόησης με το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου (πχ power point/video, φυλλάδια, γευσιγνωσία, διάθεση δειγμάτων κα)

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ: Έως την Παρασκευή 28 Απριλίου 2018, στο e- mail: info@detap.gr

Η ΑΣΤΕΡ (Ανωτέρα Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου) ιδρύθηκε το 1956 και από τότε λειτουργεί ως μια αμιγώς ξενοδοχειακή Σχολή, στα πρότυπα της Ξενοδοχειακής Σχολής της Λοζάνης και ανήκει στο Υπουργείο Τουρισμού. Οι απόφοιτοι της Σχολής στελεχώνουν και διευθύνουν τις μεγαλύτερες τουριστικές μονάδες της χώρας μας αλλά και στο εξωτερικό. Η συμβολή των αποφοίτων της ΑΣΤΕΡ είναι πολύ σημαντική για την ανάπτυξη της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, όχι μόνο γιατί στελεχώνουν τον τομέα της ξενοδοχείας (hospitality) με άριστα επαγγελματικά καταρτισμένο διευθυντικό προσωπικό, αλλά και γιατί συμβάλλουν στη στελέχωση των λοιπών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα του Τουρισμού, όπως τα Ταξιδιωτικά γραφεία, Αεροπορικές και Ναυτιλιακές εταιρείες, τη Τουριστική Εκπαίδευση κλπ.

Διαβάστε ακόμη

Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Το λεοντόψαρο ως γαστρονομική έκπληξη παρουσίασε η ΑΝ.ΔΩ. σε δεκάδες συμπολίτες μας

Τιμητικό βραβείο για το μελεκούνι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινιατών

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Με ένα τοπικό πιάτο από παραδοσιακό πανηγύρι της Μυκόνου εκπροσωπήθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο European Young Chef Award 2023

Συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά

Στη Γαλλία η αποστολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον διαγωνισμό "European Young Chef Award 2023"

Έξω πάμε καλά; 4 διεθνείς οινογνώστες μιλούν για τη θέση του ελληνικού κρασιού στις αγορές