Εκδήλωση για τα τρόφιμα και τα ποτά της Δωδεκανήσου

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και η Αναπτυξιακή του εταιρεία Δ.ΕΤ.Α.Π., στο πλαίσιο των δράσεων τους για τη διασύνδεση της τοπικής παραγωγής με τη μαζική εστίαση και τον τουρισμό, προτίθενται να πραγματοποιήσουν, σε συνεργασία με την Ανωτέρα Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου (ΑΣΤΕΡ) εκδήλωση γνωριμίας με τα παραγόμενα τρόφιμα και ποτά του Νομού Δωδεκανήσου. 

Στην κατεύθυνση αυτή προσκαλεί τις επιχειρήσεις που παράγουν ή/και τυποποιούν τρόφιμα και ποτά στα Δωδεκάνησα να συμμετάσχουν παρουσιάζοντας οι ίδιες τα δικά τους προϊόντα στα μελλοντικά στελέχη του κλάδου του τουρισμού.

ΣΚΟΠΟΣ:  να γνωρίσουν οι σπουδαστές της ΑΣΤΕΡ και μελλοντικοί επαγγελματίες του κλάδου του τουρισμού τα τοπικά παραγόμενα προϊόντα. 

ΠΟΥ: Αίθουσα εκδηλώσεων Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου «Γ. Καραγιάννης», Ρόδος

ΠΟΤΕ: Τρίτη 15 Μαΐου 2018 και ώρες 09:00 – 14:00

ΠΩΣ: Κάθε επιχείρηση θα παρουσιάσει για max15’ τα προϊόντα της χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της επιλογής της, κατόπιν συνεννόησης με το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου (πχ power point/video, φυλλάδια, γευσιγνωσία, διάθεση δειγμάτων κα)

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ: Έως την  Παρασκευή 28 Απριλίου 2018,  στο e- mail: info@detap.gr

Η ΑΣΤΕΡ (Ανωτέρα Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου) ιδρύθηκε το 1956 και από τότε λειτουργεί ως μια αμιγώς ξενοδοχειακή Σχολή, στα πρότυπα της Ξενοδοχειακής Σχολής της Λοζάνης και ανήκει στο Υπουργείο Τουρισμού.  Οι απόφοιτοι της Σχολής στελεχώνουν και διευθύνουν τις μεγαλύτερες τουριστικές μονάδες της χώρας μας αλλά και στο εξωτερικό. Η συμβολή των αποφοίτων της ΑΣΤΕΡ είναι πολύ σημαντική για την ανάπτυξη της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, όχι μόνο γιατί στελεχώνουν τον τομέα της ξενοδοχείας (hospitality) με άριστα επαγγελματικά καταρτισμένο διευθυντικό προσωπικό, αλλά και γιατί συμβάλλουν στη στελέχωση των λοιπών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα του Τουρισμού, όπως τα Ταξιδιωτικά γραφεία, Αεροπορικές και Ναυτιλιακές εταιρείες, τη Τουριστική Εκπαίδευση κλπ.