Για ληστεία και κλοπές κατηγορούνται τρεις τσιγγάνοι

Για ληστεία και κλοπές κατηγορούνται τρεις τσιγγάνοι

Για ληστεία και κλοπές κατηγορούνται τρεις τσιγγάνοι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 394 ΦΟΡΕΣ

Για μία ληστεία και τρεις κλοπές που διέπραξαν το προηγούμενο διάστημα στο νησί μας, κατηγορούνται τρεις νεαροί αθίγγανοι που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ενώ στην ίδια υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται και άλλοι δύο ομόφυλοί τους!

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε προχθές από τους αστυνομικούς, οι οποίοι έχουν συλλάβει δύο 18χρονους και έναν 19χρονο ενώ φέρονται να εμπλέκονται και άλλα δύο άτομα ηλικίας 17 και 20 ετών.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την αστυνομία, οι κατηγορούμενοι ενεργώντας ομαδικά και με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά ανέπτυξαν την εξής εγκληματική δραστηριότητα:

• Την 22.04.2018 απογευματινές ώρες παραβίασαν αποθήκη με σκοπό την κλοπή μπαταριών που χρησιμοποιούνται σε φορτηγά οχήματα, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.

• Την 30.04.2018 απογευματινές ώρες παραβίασαν εμπορική επιχείρηση και αφαίρεσαν μηχάνημα κλιματισμού.

• Την 01.05.2018 πρώτες πρωινές ώρες επιτέθηκαν σε ημεδαπό και με τη χρήση βίας του αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα. Στη συνέχεια αφαίρεσαν δίκυκλη μοτοσικλέτα, από άλλο σημείο της πόλης και χρησιμοποιώντας την υπέστησαν τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό.

Η κλεμμένη μοτοσικλέτα βρέθηκε και αποδόθηκε στο δικαιούχο, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου και σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Διαβάστε ακόμη

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο