Τη μεταγραφή του καλοκαιριού «ψήνει» ο Δαμάγητος

Μία σπουδαία μεταγραφή, η οποία θα ταράξει τα νερά στη Β’ κατηγορία και θα βοηθήσει την ομάδα να ανέβει επίπεδο, προετοιμάζει η διοίκηση του Δαμάγητου.

 Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Νώντα Αξιώτη έφερε στο προσκήνιο το όνομα του γιου του Λάκη, ο οποίος φόρεσε φέτος τη φανέλα του Άρη Αρχαγγέλου και αποχώρησε λίγες αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της σεζόν.

Η φύση των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Λάκη Αξιώτη, ο οποίος διατηρεί επιχείρηση στη Μεγίστη, καθιστά πιο βολική την ενσωμάτωσή του σε πρόγραμμα προετοιμασίας ομάδας της Β’ κατηγορίας, δεδομένου πως το πρωτάθλημα ξεκινάει στα τέλη Οκτωβρίου, ενώ το γεγονός πως τόσο ο Νώντας Αξιώτης, όσο και ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, δεν είχαν την τύχη να συνεργαστούν στο παρελθόν, δίνει και στους δύο ένα επιπρόσθετο κίνητρο να το παλέψουν.

Ο εδώ και λίγες μέρες προπονητής του Δαμάγητου δεν ξέχασε παλαιότερη κουβέντα του γιου του, ο οποίος φέρεται να του είπε χαριτολογώντας  πως του «χρωστάει μία χρονιά» και ο ίδιος ελπίζει, πως θα πρόκειται γι’ αυτή που έρχεται.