Τη μεταγραφή του καλοκαιριού «ψήνει» ο Δαμάγητος

Τη μεταγραφή του καλοκαιριού «ψήνει» ο Δαμάγητος

Τη μεταγραφή του καλοκαιριού «ψήνει» ο Δαμάγητος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 280 ΦΟΡΕΣ

Ο Λάκης Αξιώτης βρίσκεται στο «στόχαστρο» της ομάδας και ο προπονητής πατέρας του ελπίζει, πως θα έχει επιτέλους την ευκαιρία να συνεργαστεί μαζί του

Μία σπουδαία μεταγραφή, η οποία θα ταράξει τα νερά στη Β’ κατηγορία και θα βοηθήσει την ομάδα να ανέβει επίπεδο, προετοιμάζει η διοίκηση του Δαμάγητου.

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Νώντα Αξιώτη έφερε στο προσκήνιο το όνομα του γιου του Λάκη, ο οποίος φόρεσε φέτος τη φανέλα του Άρη Αρχαγγέλου και αποχώρησε λίγες αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της σεζόν.

Η φύση των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Λάκη Αξιώτη, ο οποίος διατηρεί επιχείρηση στη Μεγίστη, καθιστά πιο βολική την ενσωμάτωσή του σε πρόγραμμα προετοιμασίας ομάδας της Β’ κατηγορίας, δεδομένου πως το πρωτάθλημα ξεκινάει στα τέλη Οκτωβρίου, ενώ το γεγονός πως τόσο ο Νώντας Αξιώτης, όσο και ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, δεν είχαν την τύχη να συνεργαστούν στο παρελθόν, δίνει και στους δύο ένα επιπρόσθετο κίνητρο να το παλέψουν.

Ο εδώ και λίγες μέρες προπονητής του Δαμάγητου δεν ξέχασε παλαιότερη κουβέντα του γιου του, ο οποίος φέρεται να του είπε χαριτολογώντας πως του «χρωστάει μία χρονιά» και ο ίδιος ελπίζει, πως θα πρόκειται γι’ αυτή που έρχεται.

Διαβάστε ακόμη

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή

Να κάνουν αισθητή την παρουσία τους

Αύριο στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» το διασυλλογικό συνθέτων στίβου Κ16

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου