Πιο δύσκολα… δεν γινόταν για το Ροδίων Άθλησις

Πιο δύσκολα… δεν γινόταν για το Ροδίων Άθλησις

Πιο δύσκολα… δεν γινόταν για το Ροδίων Άθλησις

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 129 ΦΟΡΕΣ

Ανακοινώθηκε χθες η προκήρυξη και ο καταρτισμός των Ομίλων και Υποομίλων στην Α2 Κατηγορία των ανδρών στο βόλεϊ

Μπορεί να πει κανείς πώς η ΕΟΠΕ …αιφνιδίασε.Χωρίς να το περιμένει κανένα σωματείο (ήθελε να τα φέρει όλα προ τετελεσμένων γεγονότων) η Ομοσπονδία δημοσιοποίησε τη Γενική Προκήρυξη των πρωταθλημάτων, για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Εκείνο που ενδιαφέρει το Ροδίτικο βόλεϊ είναι φυσικά η Α2 των ανδρών, στην οποία αγωνίζεται το «Ροδίων Αθλησις» κι όπως φάνηκε από τον καταρτισμό των Ομίλων …δεν είχε καθόλου τύχη.

Η Ροδίτικη ομάδα θα βρίσκεται φέτος στον 1ο Υποόμιλο του Α΄ Ομίλου με αντίπαλες 2 ομάδες της ΕΣΠΑΑ

2 ομάδες της ΕΣΠΕΔΑ
3 ομάδες από την ΕΣΠΕ Πελοποννήσου

Και τον ΟΦΗ από την Κρήτη. Οι αντίπαλοι από τις Ενώσεις ΕΣΠΑΑ, ΕΣΠΕΔΑ και Πελοποννήσου θα γίνουν γνωστές στην κλήρωση των ομάδων που θα γίνει στα γραφεία της ΕΟΠΕ την ερχόμενη Τρίτη (29/5)..

Αναφερόμενος στην κλήρωση ο εκ των υπευθύνων του «Ροδίων Αθλησις» Γιώργος Τριχιάς τόνισε πώς «Δυσκολότερος καταρτισμός του Ομίλου από τον δικό μας δεν μπορεί να υπάρξει. Παρά το γεγονός πώς ήμασταν σε διαρκή συνεννόηση με την Ομοσπονδία, είχαμε ερωτηθεί για τα δρομολόγια, για τη διάθεσή μας να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά πλέον είναι ξεκάθαρο πώς αυτό δεν άρεσε. Ο Όμιλος στον οποίο βρεθήκαμε είναι ο πιο δύσκολος σε όλη την κατηγορία. Εμείς σαν «Ροδίων» θα κάνουμε το καθήκον μας όπως κάθε χρόνο. Πρώτος στόχος…από την Ρόδο να μην περάσει κανείς».

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Πιο αναλυτικά η προκήρυξη στην 5η Κατηγορία αναφέρει:
Χρόνος διεξαγωγής από 1/10/2018 μέχρι 12/5/2019
Συμμετέχουν τριάντα δύο (32) ομάδες.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν: ΑΣ ΑΘΛΟΣ, ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ, ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ, ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ, ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΩΝ, ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ, ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, ΑΣ ΕΛΠΙΣ, ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80, ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΑΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ, ΑΣ ΚΕΡΚΗΣ, ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ, ΑΟ ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ, ΑΜΣ ΝΕΣΤΩΡ, ΜΑΣ ΝΙΚΗ, ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ, ΟΦΗ, ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΠΕΤΟΣΦ. 2013, ΑΣ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ, ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ, ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ, ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ, ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ, ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ, ΧΑΝΘ.

Οι παραπάνω ομάδες χωρίζονται σε δύο (2) ομίλους με δύο υποομίλους ο Α’ Όμιλος ως εξής: Α’ Όμιλος

1ος Υποόμιλος

-2 ομάδες περιοχής ΕΣΠΑΑΑ

-2 ομάδες περιοχής ΕΣΠΕΔΑ

-3 ομάδες περιοχής ΕΣΠΕ Πελ/νήσου

-ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ

-ΟΦΗ

2ος υποόμιλος

-3 ομάδες περιοχής ΕΣΠΑΑΑ

-2 ομάδες περιοχής ΕΣΠΕΔΑ

-3 ομάδες περιοχής ΕΣΠΕ Πελ/νήσου

-ΑΣ ΚΕΡΚΗΣ

Οι ομάδες της ΕΣΠΑΑΑ (ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ, ΑΟ ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ, ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ, ΑΣ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ, ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ), της ΕΣΠΕΔΑ (ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΩΝ, ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ) και της ΕΣΠΕ Πελοποννήσου (ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ, ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80, ΑΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ, ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2013, ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ), θα τοποθετηθούν στους Υποομίλους Α1 και Α2, όπως παραπάνω, με κλήρωση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Μαΐου 2018 και ώρα 12.30 στα γραφεία της ΕΟΠΕ στο ΟΑΚΑ (Ανοικτό Κολυμβητήριο).

Ο Α’ Όμιλος θα περιλαμβάνει τις ομάδες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και θα ανήκουν γεωγραφικά στην ΕΣΠΑΑΑ, στην ΕΣΠΕΔΑ, στην ΕΣΠΕ Πελοποννήσου, στην ΕΣΠΕ Κρήτης και στη Ζ’ Περιφέρεια (συνολικά 14 ομάδες).

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!