Στη Ρόδο Μπακογιάννη και Σταϊκούρας

Την ερχόμενη Τετάρτη 30 και Πέμπτη 31 Μαΐου, όπως έχει γίνει γνωστό, τη Ρόδο επισκέπτεται κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής την πρώην Υπουργό και Τομεάρχη Οικονομίας και Ανάπτυξης κα Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία θα μιλήσει σε ημερίδα που διοργανώνει το κόμμα για την ανάπτυξη στην περιοχή μας.

Την κα Μπακογιάννη θα συνοδεύουν ο Τομεάρχης Οικονομικών του κόμματος κ. Χρήστος Σταϊκούρας, καθώς και ο Τομεάρχης Τουρισμού, Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της επίσκεψής τους έχει ως εξής:
Καταρχάς, στη Ρόδο θα φθάσουν το πρωί της Τετάρτης και αμέσως, μεταξύ 10:00 π.μ. με 11:00 π.μ. θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στις ντόπιες επιχειρήσεις «Μελισσοκομική Δωδεκανήσου» και το εργοστάσιο γαλακτοβιομηχανίας «Απλώς».

Ακολούθως, στις 11:30 το πρωί, το κλιμάκιο θα έχει συνάντηση εργασίας με τις πρυτανικές αρχές, την κοσμητεία και τους προέδρους των τμημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Ρόδο, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 12:30 μ.μ.

Στη 1:00 μετά το μεσημέρι η κα Μπακογιάννη με τον κ. Σταϊκούρα και τον κ. Κόνσολα θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου.

Στις 5:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εργασίας με τοπικούς παραγωγικούς, τουριστικούς και επιστημονικούς φορείς της Ρόδου και της Δωδεκανήσου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

Η επίσκεψη θα κορυφωθεί με την ημερίδα που θα ξεκινήσει στις 6:30 το απόγευμα, κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί διαβούλευση φορέων με θέμα «Οικονομία, Ανάπτυξη και Τουρισμός στη Ρόδο».

Την επόμενη ημέρα, Πέμπτη 31 Μαΐου, στις 12:00 το μεσημέρι, το κλιμάκιο θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη Μεσαιωνική Πόλη και στη 1:00 μ.μ. στο εμπορικό κέντρο της Ρόδου.