Στις 17 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση του ΑΕΡΑ

Την Κυριακή 17 Ιουνίου στη Γενική Συνέλευση, θα μπει… το νερό στ αυλάκι για τον ΑΕΡΑ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αναζητήσουν το νέο Διοικητικό σχήμα, το οποίο θα αναλάβει να δημιουργήσει την ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική και θα πρωταγωνιστήσει τη νέα περίοδο.

Ωστόσο στο μεγαλύτερο θεσμικό όργανο του συλλόγου, θα φανεί ξεκάθαρα

-Αν είναι ενεργό το ενδιαφέρον της ομάδας των επιχειρηματιών που προανήγγειλε πριν από μέρες το ενδιαφέρον ανάληψης της Διοίκησης.

-Ή ακόμα κι αν ο Μιχάλης Αντώνογλου, θελήσει να κάνει πράξη τα όσα είχε αναφέρει παλαιότερα σε δηλώσεις του. Να αποχωρήσει δηλαδή από τα Διοικητικά του συλλόγου.

Παρεμπιπτόντως, αξίζει να σημειωθεί πώς οι φίλοι του συλλόγου, μπορούν να εγγραφούν σαν μέλη του ΑΕΡΑ, ακόμα και την τελευταία στιγμή καταβάλλοντας φυσικά την ετήσια συνδρομή τους.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η Διοίκηση του ΑΕΡΑ  αναφέρει:  

«Ο Πρόεδρος της Α.Ε.Ρ.Α. Μιχαήλ Αντώνογλου και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ενημερώνουν τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας ότι οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 17 Ioυνίου στις 11:00, στον χώρο του δεύτερου Δημοτικού σχολείου Αφάντου. Σε περίπτωση μη απαρτίας, οι επαναληπτικές εκλογές θα γίνουν μια εβδομάδα αργότερα την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο. Όποιος επιθυμεί να εγγραφεί στα μητρώα του συλλόγου σαν μέλος, μπορεί να επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα: 6951760343, 6948276359, 6934567800».