Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας στο εστιατόριο Noble Gourmet

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας  στο εστιατόριο Noble Gourmet

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας στο εστιατόριο Noble Gourmet

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 996 ΦΟΡΕΣ

Το εστιατόριο Noble Gourmet του ξενοδοχείου Elysium Resort & Spa, το οποίο και πρόσφατα βραβεύθηκε με τον Χρυσό Σκούφο και το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, συμμετέχει στις Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας που διοργανώνουν το περιοδικό “Αθηνόραμα” και η Τραπεζα Πειραιώς.

Οι Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2018 είναι ένα μοναδικό, πανελλήνιας εμβέλειας δρώμενο υψηλής γαστρονοµίας και ελληνικών γεύσεων επιπέδου, στο οποίο συμμετέχουν αποκλειστικά τα εστιατόρια που έχουν βραβευθεί είτε με Χρυσό Σκούφο, είτε με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας.


Τα εστιατόρια αυτά, όπως και το Noble Gourmet, ανοίγουν διάπλατα τις πόρτες τους με τον πιο προσιτό τρόπο:

Δίνουν την ευκαιρία στους πελάτες τους να απολαύσουν συναρπαστικά μενού, με τα πιάτα που τους χάρισαν τα βραβεία, στο 50% της αρχικής τιμής τους.

Για το σκοπό αυτό, ο Σταμάτης Μισομικές και ο Γιώργος Τρουμούχης δημιούργησαν ένα μοναδικό degustation μενού 10 πιάτων Ροδίτικης κουζίνας, το οποίο στο πλαίσιο των Ημερών Βραβευμένης Γαστρονομίας προσφέρεται στην τιμή των 55 ευρώ αντί των 110 ευρώ (δεν περιλαμβάνονται τα ποτά).

Η προσφορά ισχύει μόνο για 2 ημέρες κάθε εβδομάδα, και συγκεκριμένα την Παρασκευή και το Σάββατο 1-2 Ιουνίου, 8-9 Ιουνίου και 15-16 Ιουνίου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν κράτηση εκ των προτέρων, ενώ η διαδικασία συμμετοχής στις Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας (όπως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν στο http://www.xrysoiskoufoi.gr/Vravevmeni_Gastronomia) προϋποθέτει προπληρωμή είτε με τηλεφωνική χρέωση οποιασδήποτε τραπεζικής κάρτας είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 22410 45700.

Διαβάστε ακόμη

Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Το λεοντόψαρο ως γαστρονομική έκπληξη παρουσίασε η ΑΝ.ΔΩ. σε δεκάδες συμπολίτες μας

Τιμητικό βραβείο για το μελεκούνι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινιατών

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Με ένα τοπικό πιάτο από παραδοσιακό πανηγύρι της Μυκόνου εκπροσωπήθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο European Young Chef Award 2023

Συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά

Στη Γαλλία η αποστολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον διαγωνισμό "European Young Chef Award 2023"

Έξω πάμε καλά; 4 διεθνείς οινογνώστες μιλούν για τη θέση του ελληνικού κρασιού στις αγορές