Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας  στο εστιατόριο Noble Gourmet

Το εστιατόριο Noble Gourmet του ξενοδοχείου Elysium Resort & Spa, το οποίο και πρόσφατα βραβεύθηκε με τον Χρυσό Σκούφο και το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, συμμετέχει στις Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας που διοργανώνουν το περιοδικό “Αθηνόραμα” και η Τραπεζα Πειραιώς.

Οι Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2018 είναι ένα μοναδικό, πανελλήνιας εμβέλειας δρώμενο υψηλής γαστρονοµίας και ελληνικών γεύσεων επιπέδου, στο οποίο συμμετέχουν αποκλειστικά τα εστιατόρια που έχουν βραβευθεί είτε με Χρυσό Σκούφο, είτε με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας.
 


Τα εστιατόρια αυτά, όπως και το Noble Gourmet, ανοίγουν διάπλατα τις πόρτες τους με τον πιο προσιτό τρόπο:

Δίνουν την ευκαιρία στους πελάτες τους να απολαύσουν συναρπαστικά μενού, με τα πιάτα που τους χάρισαν τα βραβεία, στο 50% της αρχικής τιμής τους.

Για το σκοπό αυτό, ο Σταμάτης Μισομικές και ο Γιώργος Τρουμούχης δημιούργησαν ένα μοναδικό degustation μενού 10 πιάτων Ροδίτικης κουζίνας, το οποίο στο πλαίσιο των Ημερών Βραβευμένης Γαστρονομίας προσφέρεται στην τιμή των 55 ευρώ αντί των 110 ευρώ (δεν περιλαμβάνονται τα ποτά).

Η προσφορά ισχύει μόνο για 2 ημέρες κάθε εβδομάδα, και συγκεκριμένα την Παρασκευή και το Σάββατο 1-2 Ιουνίου, 8-9 Ιουνίου και 15-16 Ιουνίου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν κράτηση εκ των προτέρων, ενώ η διαδικασία  συμμετοχής στις Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας (όπως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν στο  http://www.xrysoiskoufoi.gr/Vravevmeni_Gastronomia) προϋποθέτει προπληρωμή είτε με τηλεφωνική χρέωση οποιασδήποτε τραπεζικής κάρτας είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 22410 45700.