Στον ανακριτή δύο άτομα για διακίνηση ναρκωτικών

Στον ανακριτή δύο άτομα για διακίνηση ναρκωτικών

Στον ανακριτή δύο άτομα για διακίνηση ναρκωτικών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 506 ΦΟΡΕΣ

Την πόρτα της ανακρίτριας Ρόδου θα περάσουν την Τρίτη το πρωί 52χρονος και 48χρονος κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν προχθές βράδυ από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. την ώρα που ο 48χρονος επιχείρησε να προμηθευτεί ναρκωτικά από τον συγκατηγορούμενό του. Στην κατοχή τους βρέθηκαν 50 γραμ. χασίς και μικρή ποσότητα κοκαΐνης.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την αστυνομία, όλα ξεκίνησαν περίπου στις 10.15 προχθές βράδυ όταν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν στην πόλη της Ρόδου τον 52χρονο, τον οποίο και ακινητοποίησαν για έλεγχο. Ο 52χρονος παρέδωσε στους αστυνομικούς μία πλαστική συσκευασία με 50,4 γραμ. ακατέργαστη κάνναβη και μία αυτοσχέδια πλαστική συσκευασία που περιείχε 0,9 γραμ. κοκαΐνη.

Την ώρα του ελέγχου στο σημείο έφθασε και ο 48χρονος, ο οποίος φέρεται να μην αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς και προκειμένου να αγοράσει ουσίες από τον 52χρονο, καθώς κρατούσε το ποσό των 150 ευρώ.

Χρήματα και ναρκωτικά κατασχέθηκαν ενώ οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και χθες συνοδευόμενοι από τους συνηγόρους τους κ.κ. Στέλιο Κιουρτζή και Στέλιο Αλεξανδρή προσήχθησαν ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος και άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών με τη μορφή της αγοράς, κατοχής και πώλησης ναρκωτικών ουσιών και τους παρέπεμψε στην ανάκριση.

Και οι δύο ζήτησαν και πήραν προθεσμία για την Τρίτη 5 Ιουνίου το πρωί και μέχρι τότε κρατούνται.

Διαβάστε ακόμη

Ανήλικος λήστεψε στη Ρόδο και συνελήφθη στην Κεφαλονιά

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο