Συνάντηση εργασίας του Χ. Κόκκινου με τον απερχόμενο διοικητή και τη νέα διοίκηση του Κ.Ε.Δ.Α. Ρόδου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος μετέβη στις 19.6.2018 στο Κ.Ε.Δ.Α. Ρόδου όπου είχε συνάντηση εργασίας με τον απερχόμενο διοικητή Σμήναρχο Λεωνίδα Τσαΐρη και το νέο διοικητή, Σμήναρχο Χρυσόστομο Βαλαρούτσο και στελέχη της αεροπορίας της Ρόδου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη Ρόδο και τα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου και άπτονται των αρμοδιοτήτων του Κ.Ε.Δ.Α. Ρόδου.

Ο κ. Χ. Κόκκινος εξήρε την πολύτιμη συνδρομή των στελεχών του Κ.Ε.Δ.Α. στην εθνική ασφάλεια και στη διαφύλαξη της εθνικής μας ανεξαρτησίας.

Επίσης αναφέρθηκε στον πολύτιμο ρόλο της Πολεμικής μας Αεροπορίας, που είναι να διασφαλίζει την αεράμυνα της χώρας, να παρέχει αεροπορική προστασία και υποστήριξη στις επιχειρήσεις των άλλων κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και να συμβάλλει στην επίτευξη των εθνικών στόχων. Η Πολεμική Αεροπορία αυξάνει το αίσθημα ασφάλειας και υπερηφάνειας του ελληνικού λαού.

Θυμίζουμε τις αλλεπάλληλες αναχαιτίσεις που πραγματοποιούν οι Έλληνες πιλότοι και αρκετοί από αυτούς έχουν χάσει τη ζωή τους την ώρα του καθήκοντος.

Η ηγεσία του Κ.Ε.Δ.Α. επιβεβαίωσε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις μας είναι σε διαρκή ετοιμότητα και αποτελούν εγγύηση για τη διαφύλαξη της Ειρήνης και για την αποτροπή των επεκτατικών σκέψεων απ’ όπου κι αν προέρχονται. Τέλος επιβεβαιώθηκε η συνεργασία Αυτοδιοίκησης και στελεχών της Αεροπορίας μας που είναι συνεχής και δεδομένη.