Εξακολουθεί η διαφορά του ΔΙΑΣ με τον Χατζηφούντα

Εξακολουθεί η διαφορά του ΔΙΑΣ με τον Χατζηφούντα

Εξακολουθεί η διαφορά του ΔΙΑΣ με τον Χατζηφούντα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 92 ΦΟΡΕΣ

Επέστρεψε ο 26χρονος μεσοεπιθετικός Άντζελο Μέμα

Στον καταρτισμό του ρόστερ συναντά και δυσκολίες ο ΔΙΑΣ. Όπως έγινε χαρακτηριστικά χθες γνωστό, υπάρχει διαφορά στο οικονομικό με τον Μανώλη Χατζηφούντα.

Ο παίκτης συναντήθηκε με τη Διοίκηση της ομάδας αλλά όπως διαπιστώθηκε οι απαιτήσεις του με την προσφορά της Διοίκησης έχουν σημαντική διαφορά. Όπως έγινε γνωστό οι δύο πλευρές θα μιλήσουν ξανά μέσα στην εβδομάδα αλλά όπως διαμείφθηκε είναι πολύ δύσκολο να κλείσει η ψαλίδα.

Στο μεταξύ τον Άντζελο Μέμα που αγωνίστηκε την τελευταία διετία στη Δόξα Καρδάμαινας έχει «κλείσει» ο ΔΙ.ΑΣ με τον 26χρονο ποδοσφαιριστή να έχει έτσι την ευκαιρία να αγωνιστεί σε έναν σύλλογο που θα έχει σαν στόχο το πρωτάθλημα και να δείξει πολλά από τα στοιχεία που διαθέτει.

Στο πρόσωπό του ο Γιάννης Μανούσογλου βλέπει έναν ποδοσφαιριστή που έχει την ποιότητα να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις στον άξονα, αλλά και πίσω απ’ τον φορ και ζήτησε απ’ τη διοίκηση την απόκτησή του απ’ την Δόξα Καρδάμαινας.

Παράλληλα πρέπει να σημειωθεί πως ο ΔΙΑΣ αναζητεί φορ περιοχής καθώς υπάρχει και το πρόβλημα με τον Χατζηφούντα. Στόχος των ερυθρολεύκων του ΔΙΑ είναι ο φορ να είναι από τον Δωδεκανησιακό χώρο και να γνωρίζει καλά την Α΄Κατηγορία.

ΟΚΤΩ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ
Στο μεταξύ χθες η Διοίκηση του ΔΙΑ ανακοίνωσε τις ανανεώσεις συνεργασίας με οκτώ ποδοσφαιριστές. Η ανακοίνωση της Διοίκησης αναφέρει σχετικά:

«Η Α.Ε ΔΙΑΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Μιαούδη Βαγγέλη, Τσαραπατσάνη Κώστα, Θωνιάτη Ματθαίο, Σωτήρη Ντάνιελ, Γκεστένια Αγκρόν, Μποιλή Μάκη, Ιωαννίδη Ρωμανό, Δρόσο Χρήστο».

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!