Διατίθενται τα διαρκείας του Διαγόρα

Η διάθεση των ειτηρίων διαρκείας αποτελεί σημαντικό κομμάτι στην οικονομική στήριξη μιας ομάδας.

Ο Διαγόρας δίνει ιδιαίτερο βάρος στο κομμάτι αυτό και κυκλοφόρησε από χθες και επίσημα τα διαρκείας του. Τα  διαθέτει σε τρεις τιμές και καλεί τον κόσμο να τα προμηθευτεί και να στηρίξει αυτή την προσπάθεια.

 «Ο Γ.Σ. Διαγόρας καλεί τους φιλάθλους του να ενταχθούν στην προσπάθεια που κάνει η Διοίκηση, για να μπουν ακόμη πιο γερά οι βάσεις της ομάδας στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τους καλεί να έρθουν πιο κοντά και να την στηρίξουν με την παρουσία και την συμμετοχή τους στην πορεία της Γ΄Εθνικής, ώστε να γίνει εφικτή η υλοποίηση των υψηλών στόχων της.

Ο αγώνας διοίκησης, αθλητών, συνεργατών, χορηγών και φιλάθλων είναι κοινός. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά! Με πολλή δουλειά, πολλά έργα και λιγότερα λόγια…Οι τιμές των «εισιτηρίων διαρκείας» είναι τρεις και βαδίζουν με τη ρεαλιστική εικόνα της οικονομίας στη σημερινή κοινωνία.

Αυτές, είναι:
-50 Ευρώ (χάλκινα)
-100 Ευρώ (ασημένια) και
-200 Ευρώ (χρυσά)

Πληροφορίες στη Λέσχη του Συλλόγου (Πλατεία Διαγόρα)  στο τηλέφωνο 22410-28577.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΑΣ Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ!
1905-2018…113 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!»

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ
Θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον το φιλικό που θα διεξαχθεί την Πέμπτη το βράδυ στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας. Στις 21.30 υπό το φως των προβολέων, ο «γηραιός» της πόλης μας με όλα τα νέα αποκτήματα του, θα αντιμετωπίσει τον ΔΙΑ, ο οποίος έχει φέτος βλέψεις πρωταθλητισμού.

Θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία  για τον Νίκο Παντέλη αλλά και για τον Γιάννη Μανούσογλου, να δουν την αγωνιστική κατάσταση των παικτών τους στην μέχρι τώρα προετοιμασία που έχουν κάνει.

Ο Διαγόρας θα πάρει μέρος και την ερχόμενη Κυριακή στο τουρνουά που θα γίνει επίσης στο Δημ. Στάδιο, με την συμμετοχή της Ρόδου και του Φοίβου.  

ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΜΠΡΙΤΟ
Ο Διαγόρας περίμενε και χθες την απάντηση του Εντουάρντο Μπρίτο, στην πρόταση που του έγινε να επιστρέψει στους «κυανέρυθρους» και να τους βοηθήσει να πρωταγωνιστήσουν. Μέχρι χθες βράδυ η απάντηση που περίμενε ο «γηραιός» δεν είχε φτάσει και πλέον υπάρχει η σκέψη να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις που κρατούν ως εναλλακτικές λύσεις