Ξεπέρασε τα μικροπροβλήματα  και μοιάζει έτοιμος ο Κλεάνθης

Με την προσδοκία να μην τον ανησυχήσουν απρόοπτα της τελευταίας στιγμής, θα ολοκληρώσει σήμερα ο Ανδρέας Σταύρου την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του για το Σαββατιάτικο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, στο πλαίσιο του οποίου ο Κλεάνθης θα αντιμετωπίσει, στο γήπεδο της Λίνδου, τον Κλεόβουλο.

Οι… μικρολαχτάρες δεν έλειψαν στο ξεκίνημα της εβδομάδας, καθώς κάποιοι ποδοσφαιριστές αντιμετώπισαν πρόβλημα με τα επαγγελματικά ωράριά τους, ενώ ο Γιάννης Μπερετούλης ταλαιπωρήθηκε για δύο μέρες από πυρετό, ωστόσο από χθες τέλος καλό, όλα καλά.

Ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της χρονιάς, ο τεχνικός των Παραδεισιωτών μπορεί μεν να αντλεί αισιοδοξία από την πειστική εικόνα της ομάδας του στα τελευταία φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας της,  όμως υπογραμμίζει, αυτονόητα, πως καμία πρεμιέρα δεν είναι στρωμένη με «ροδοπέταλα»:

«Όπως όλα τα πρώτα παιχνίδια, έτσι και το συγκεκριμένο, κρύβει κινδύνους. Δεν γνωρίζουμε την πραγματική δυναμικότητα των ομάδων και όλα είναι πιθανά.
Εύχομαι και πιστεύω να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».