Συμπεράσματα από την παρουσία  του κ. Μητσοτάκη στην 83η Δ.Ε.Θ.

Γράφει η Χατζηελευθερίου Φόνη
Αντιπρόεδρος ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου


Σε  πολιτικό επίπεδο ο  Κυριάκος κέρδισε κατά κράτος τις εντυπώσεις.

Με  μεστό και  πειστικό λόγο διατράνωσε την πεποίθηση που  ήδη κυριαρχεί, ότι η  μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη  έχει όραμα  αλλά και  σχέδιο για την ανάκαμψη της πατρίδας μας σε  όλα τα επίπεδα.

Προτάσεις και σχεδιασμό υλοποίησης βασισμένο στους βασικούς άξονες της οικονομίας, των θεσμών , της ασφάλειας, της παιδείας, της παρουσίας της χώρας σε  διεθνές  επίπεδο, αλλά και  την ενεργοποίηση της κοινωνίας των πολιτών.

Με το  σύνθημα «Μπορούμε» έσπασε τα κομματικά στεγανά και κάλεσε όλους τους Έλληνες ανεξαρτήτως ιδεολογικών τοποθετήσεων, σε  συστράτευση για πολιτικές  που εξασφαλίζουν καλύτερες συνθήκες ζωής για   όλους μας.

Για   μια Ελλάδα πρωταγωνίστρια και   όχι ουραγό  των εξελίξεων. Μίλησε για εισοδήματα, ανεργία, φόρους και  χρέη.

Για διαφορετικό   μοντέλο διακυβέρνησης,  μοντέρνο, για την αναβάθμιση της  δημόσιας  ζωής.

Πρωτοφανή  η  επιθυμία των πολιτών από  όλη την χώρα να παραβρεθούν στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας μας, να δουν και  να ακούσουν τον Πρόεδρό μας  Κ. Μητσοτάκη.

Οι κομματικές οργανώσεις σε  όλη τη  χώρα και  ειδικά στην περιοχή μας είναι  πανέτοιμες και  αποφασισμένες να δώσουν την τελική  μάχη στο  πλευρό του Προέδρου μας, για το αύριο του  τόπου μας και  των νέων ανθρώπων.