Ξεχνάει το ντέρμπι και βλέπει Κλεάνθη ο Απόλλων Καλυθιών

Ξεχνάει το ντέρμπι και βλέπει Κλεάνθη ο Απόλλων Καλυθιών

Ξεχνάει το ντέρμπι και βλέπει Κλεάνθη ο Απόλλων Καλυθιών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 135 ΦΟΡΕΣ

Την πίκρα που τους άφησε η ήττα από τη Ρόδο, προσπαθούν να ξεπεράσουν στον Απόλλωνα Καλυθιών. Ενοχλήσεις αισθάνεται ο ΜπαΪρακτάρης, εσπευσμένα εκτός Ρόδου ο Τίμος Σαββούλης. Πιθανή η παρουσία Φωτεινή στο Παραδείσι

Με πικρία δέχθηκαν την ήττα από τη Ρόδο στο ντέρμπι κορυφής του Σαββάτου, στις Καλυθιές, καθώς η παρουσία της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο, δεν άξιζε τέτοιο αποτέλεσμα και μάλιστα το 4-1.

Όλα θα ήταν διαφορετικά, υποστηρίζουν στο «στρατόπεδο» του Απόλλωνα, αν γινόταν γκολ η ευκαιρία στο 4’ ή αν δεν μετρούσε το πρώτο γκολ της Ρόδου, το οποίο θεωρούν ότι προήλθε από οφσάιντ.

Βέβαια ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω για να αλλάξει κάτι και αυτό το έχουν συνειδητοποιήσει οι «κυανοκίτρινοι», που στρέφονται πλέον στο επόμενο παιχνίδι, που είναι με τον Κλεάνθη στο Παραδείσι.

Ωστόσο το ντέρμπι άφησε ένα πρόβλημα στην ομάδα των Καλυθιών. Ο Μάριος Μπαϊρακτάρης δέχθηκε χτύπημα με συνέπεια να μη συμμετέχει μέχρι στιγμής στις προπονήσεις. Η παρουσία του στο παιχνίδι με τον Κλεάνθη κρίνεται αμφίβολη, καθώς ο Κώστας Καμπούρης θα περιμένει να δει μέχρι και την Παρασκευή σε τι κατάσταση θα βρίσκεται.

Ένα άλλο πρόβλημα που προέκυψε, είναι η ξαφνική μετάβαση του Τίμου Σαββούλη εκτός Ρόδου για προσωπικούς λόγους, οι οποίοι θα τον κρατήσουν και μακριά από το επόμενο ματς.

Το ευχάριστο για τον τεχνικό του Απόλλωνα είναι πως ο Γιώργος Φωτεινής δείχνει να βρίσκεται σε ακόμη καλύτερη κατάσταση κι ενδέχεται να τον συμπεριλάβει στην αποστολή του Σαββάτου.

Οι προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Κλεάνθη συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις, μέχρι και την Παρασκευή.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Να «κλειδώσει» την παραμονή

Ο στίβος έχει την τιμητική του σήμερα στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική: Αναχωρεί με αισιοδοξία ο Φοίβος

Ένα βαθμό θέλει ο Εθνικός Αρχίπολης

Το σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Ρόδος - Γ' Εθνική: Για το γόητρο στη Ραφήνα

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης