Η δεκαοκτάδα του Διαγόρα για το ματς στα Βραχνέικα

Έτοιμος να επανέλθει στις νίκες είναι ο Διαγόρας. Οι «κυανέρυθροι» στο παιχνίδι των συνωνύμων στα Βραχνέικα, δεν σκέπτονται άλλο αποτέλεσμα.

Προετοιμάσθηκαν ανάλογα μετά την ήττα από τον Ιάλυσο, θεωρώντας πως όλα τα ματς έχουν μεγάλες δυσκολίες και πρέπει πάντα να καταβάλουν τη μέγιστη προσπάθεια, για να φτάσουν στην επιτυχία .

Οι «κυανέρυθροι» κι ο προπονητής τους, διαβάζουν καλά τον αντίπαλο τους, περισσότερο όμως τις εκεί υπάρχουσες γηπεδικές συνθήκες, που περικλείουν συνθετικό τάπητα και μικρές διαστάσεις σε σχέση με τα άλλα γήπεδα της Γ΄ Εθνικής.

Η δεκαοκτάδα που θα πάρει μαζί του πάντως, δεν θα έχει πολλές αλλαγές.

Θα απουσιάσει ο Στάθης Προβατίδης, ο οποίος τιμωρήθηκε τελικά με δυο αγωνιστικές και δεν θα παίξει στα Βραχνέικα, ενώ θα εκτίσει την ποινή του στο ματς της Πέμπτης με τη Νίκη Τραγανού.

Τη θέση του στην αποστολή, θα πάρει ο νεαρός Ζέλεφ. Απών για ένα ακόμα παιχνίδι, θα είναι και ο Μολδαβός Πέτρου Λουτσέα για τους γνωστούς λόγους τραυματισμού.

Αναλυτικά τους δεκαοκτώ της αποστολής αποτελούν οι  Ξενοδόχωφ, Φυλαχτός, Παγώνης, Γερόλυμος, Ντερτιλής, Κρητικός, Καρπαθάκης, Μουκίδης, Μπαξεβάνος, Ντουαλά, Τσαγκάρης, Γιώργου, Γλυνός, Μπουρλάκης, Χατζησάββας, Δήμας, Ζέλεφ  και Κορλός.