«Να τους απομονώσουν... από το βόλεϊ»

«Να τους απομονώσουν... από το βόλεϊ»

«Να τους απομονώσουν... από το βόλεϊ»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 232 ΦΟΡΕΣ

Η θέση της Τελχινίδας για τον αγώνα κορασίδων που διακόπηκε

Το Σάββατο το βράδυ αγωνίσθηκαν και οι Κορασίδες της Τελχινίδας με αντίπαλο τον Φοίνικα. Ένα ματς που δεν τελείωσε ποτέ αφού η ομάδα του Φοίνικα αποχώρησε από το γήπεδο στο 5ο σετ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αποφάσεις του Α΄ διαιτητή. Είχε προηγηθεί προσωρινή διακοπή αγώνα στο 19-18 του 5ου σετ από τον κ. Νίκο Χατζησταυρίδη (Α΄ διαιτητής) λόγω προπηλακισμού του, όπως δήλωσε στους αρχηγούς των δύο ομάδων, από μερίδα φιλάθλων του Φοίνικα.

Το γεγονός είναι ότι ένα συναρπαστικό ματς, που για περισσότερο από δύο ώρες πρόσφερε θέαμα στους φίλους και των δύο ομάδων αμαυρώθηκε από τη συμπεριφορά κάποιων που σίγουρα δεν τους χρειάζεται αλλά και δεν τους θέλει το ροδίτικο βόλεϊ.

Καθήκον αυτών που καθορίζουν τις τύχες του τοπικού βόλεϊ είναι να απομονώνουν τέτοιες περιπτώσεις και να τις αποβάλουν από τον χώρο.

Η ανοχή, η συγκάλυψη και η ατιμωρησία αποτελούν τροχοπέδη στην ανάπτυξη του αθλήματος. Τα τριακόσια και πλέον παιδιά που συμμετέχουν στα τοπικά αναπτυξιακά πρωταθλήματα δικαιούνται την άμεση και δραστική παρέμβαση των υπευθύνων, πριν οι λεονταρισμοί και οι χυδαίες συμπεριφορές κάποιων ηρωοποιηθούν και αποτελέσουν πρότυπα»

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!